View Single Post
Old 04-04-2008, 01:43 PM   #9
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Packovi za Line6 nikada jeftiniji!!!

Quote:
Gde si čovek, nema te nešto u poslednje vreme!
Pozdrav ljudino, a tu sam, čitam ne toliko često kao prije.

Quote:
Fakat su napravili 101 proizvod od iste stvari.
Jedino nešto ne očekujem da izbace novu spravu skoro, bar ne u toku ove godine, sa obzirom da su najnoviji POD kao i još neke varijante UX-a upravo izašle, pa bi bilo čudno da izadje POD 4 samo par meseci kasnije.

Bilo bi nelogično s ekonomskog gledišta ali opet, meni je i sve ovo drugo nelogično.
Upakirali su te simulacije u sve. Padaju cijene, rade se novi proizvodi, kupiš nešto danas, sutra vidiš da si popušio dosta para.

Quote:
To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio suštinski engine, ili je samo urađeno još modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om.
E kažu da i stariji modeli sa revalver 2 zvuče dosta bolje.
Očito jest neka razlika.

Quote:
Pazi, "Legendarno Peavey pojačalo" je blizu oksimorona, jer je Peavey bio "Behringer osamdesetih" i radio jeftine stvari za male pare koje "ipak rade".

Tek nakon 5150 i deal-a sa Halenom, kome su verovatno interesantne pare strpali u džep za to, Peavey menjaju ligu u kojoj igraju što se tiče pojačala. Pa desetak godina baš i nije neki period da pojačalo postane "legendarno", nezavisno što tih par lampaških modela jesu jako popularni

U metalu je 10 godina dovoljno i za puno više. Da bandovi postanu kultni, oprema legendarna itd.
Sve ide strahovito brzo.

Mislim da je peavey više 'legendaran' u pogledu nekog metal tržišta.
Tojest, netko čuje Heartwork od Carcass i odmah kaže 'to je taj sound' to je to! Legendarno! Retro klasika!

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote