Napokon je misija zavrsena

Braca i ja smo odradili svoje preamp/eq-e, u funkciji su, rade, koriste se...
Sta je potrebno za ovakvu akciju?
Pre svega ortak poput Brace, spreman na egzibicije... sve gluposti je lepse raditi u drustvu
Nesto srafcica i zichica, par silajichica i nas elektronichar Nesha da ti sve to spoji, ako te ne ubije zbog sitnih prohteva i detaljchica tipa "Hocu plavu sijalicu za power, a ne zelenu... menjaj to... i VU metar mora da ima osvetljenje, ali obavezno bledo plavo, nikako drugacije, znas, skoro belo, a ipak plavichasto"
Rogina da ti nabavi module, da sheme i savete...
Moji drugari Sale i Rincha da ti odshtampaju sta treba i pozele da te zakolju kad chuju da se radi o svega dva primerka, pa ti svoj radi ne naplate, vec kad izlazis iz shtamparije cudno gestikuliraju za tobom, vitlajuci oklagijom
Daljinski upravljac, zvani Rajko Maricic, koji ti lepo objasni sta leti i jede se, a sta ne...
Lacky, Ogi Radivojevic, Deki Vuckovic, Max i Perun da ih malo davis svojim prichicama i tripovima
sRce, da te lozi kako si na pravom putu
... i... uz "nesto malo zivaca", cak i strujno neobrazovano stvorenja ,poput Brace i mene, mogu odraditi posao...
P.S. Na kutiji stoji 500c, jer sam ja nesto utripovao, javilo mi se nesto u snu, ili sta vec, pa eto tako... u pitanu je modul A, ali nema veze