Quote:
Originally Posted by LACKY
Koja je najpoznatija buvlja pijaca, sem Borine Buvlje Pijace?
|
Kazi, kazi... slusam...

nego rekoh da ne kvarim zurku...
A voleo bih i da se Rajko, kao strucna osoba, oglasi sta je potrbno da jedan stari mixer bude doveden u stanje da zaista bude ono sto pishe na njemu i da radi onako kako ga je konstruktor zamislio.
Koliko para, truda, vremena ?
Zasto su stari mixeri jeftini na e-bay (zavisno od srece i drugih stvari) ?
Cesto mogu da se procitaju izjave vlasnika mixera po netu tipa "Moj taj i taj mixer nije bas originalan i promenjeno mu je XXX delova, pa je umesto njih stavljeno nesto drugo, ali, promena je na bolje i radi bolje od originala".
O.K.... neka i radi bolje, ali, sme li tome da se veruje? Ja ne smem. Ostali kako hoce. Sad, sve zavisi... po meni je elektronika za elektronicare, a mixer u rukama producenta samo alat. Valjda covek treba da se bavi pesmom, a ne diodama, tranzistorima, trafoima...
Ja kad kupim nesto, kupim da bi to sluzilo meni, a ne ja njemu... ne zaljubljujem se u svoje alate i sluze mi iskljucivo kao orudje.
Moj stav... ne zelim da se iko nadje uvredjenim, ali... citajuci ovakve stvari, da ne znam o cemu se radi, pomislio bih "Super, daj da i ja nadjem nesto za nekoliko hiljada na e-bay."
Dobro je d je Rogia skrenuo paznju da to i nije bas tako.. i da je STANJE MIXERA BITNO!!!
Ne volim Chevrolet-e sa motorom od Mercedes 200d, BMW sa karburatorom od Stojadina, pa ni budzenu audio opremu. Jednostavno, nisam spreman da se kockam, pogotovu ako mi ta kocka oduzima vreme potrebno za rad i ucenje i ako moze da me omete u njemu.
Stari mixer bih kupio samo ako je u savrsenom stanju i ako se ne bih ja motao sa lemilicom oko njega i molio Boga da to proradi. Jednostavno, mislim da elektronikom treba da se bave elektronicari. Nije isto kad Mercedesa iz 33-ce vozi dobar auto mehanicar i kada ga vozi lekar, kome taj auto samo moze da pokida zivce i dovede ga do nervnog sloma.