Quote:
Originally Posted by MD
Mislim da dolazi neka nova line 6 tehnologija.
Ovu zadnju su prepakirali u 101 proizvod, samo da je iskoriste do kraja.
Ili će biti vst krekiran, ili je konkurencija prejaka.
To će biti ubuduce jos jeftinije, ako ne budu dijelili for free, kad dođe novija tehnologija.
Uskoro izlazi revalver 3, oni koji su ga probali za test, govore da je najbolji amp sim do sada, ima sva peavey pojačala unutra.
Line 6 sigurno sprema nešto novo jer je konkurencija prejaka.

|
Gde si čovek, nema te nešto u poslednje vreme!
Fakat su napravili 101 proizvod od iste stvari. Jedino nešto ne očekujem da izbace novu spravu skoro, bar ne u toku ove godine, sa obzirom da su najnoviji POD kao i još neke varijante UX-a upravo izašle, pa bi bilo čudno da izadje POD 4 samo par meseci kasnije. To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio suštinski engine, ili je samo urađeno još modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om.
Quote:
Mnogo mi je krivo sto Revalver 3 ima sve legendarne Peaveye sem 5150
|
Pazi, "Legendarno Peavey pojačalo" je blizu oksimorona, jer je Peavey bio "Behringer osamdesetih" i radio jeftine stvari za male pare koje "ipak rade". Tek nakon 5150 i deal-a sa Halenom, kome su verovatno interesantne pare strpali u džep za to, Peavey menjaju ligu u kojoj igraju što se tiče pojačala. Pa desetak godina baš i nije neki period da pojačalo postane "legendarno", nezavisno što tih par lampaških modela jesu jako popularni