View Single Post
Old 03-04-2008, 12:03 AM   #511
uki15
Junior Member

uki15's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
zar nije taj studio u Rijeci u Garazi...mislim da sam bio tamo....
da,je.
Quote:
koja li je dubina sobe ako se sjecam oko 2,5m ..zar veliki monitoring nije TOOOOOO big za tu sobu

ili sam u krivu
uff,ne pitaj.monitori su quested q210b i sa pojacalima vrijede cirka 20 000 eura,skoro kao pola vrijednosti prostora i nema dana da se ne pitamo kako bi zazvucali u dobrom akusticki sredenom prostoru ali usprkos manama prostora,covjek se navikne sa vremenom,bolji monitoring sistem nisam cuo,nevjerovatan je uzitak raditi na njima a nemilosrdni su do bola.mozda jednoga dana se preselimo u veci prostor pa pokazu svoj puni potencijal ali i sada kada se sve zbroji i oduzme mislim da smo u velikom plusu sta se upotrebljivosti i kvalitete monitoringa tice. .

Quote:
ako sam u pravu ...KAKO VAS SLUZI NUVERB?? cuo sam da je odlican i nije vise jako skup!
da,moze ga se sa macom naci za oko 600 eura,ma cak i manje a kazu da su algoritmi isti kao na lexiconu 300 kojeg se ispod 2000 eura tesko nade ali da 300 ima vise opcija.koristimo pretezno jedan preset,rich plate kao duzi reverb vecinom za vokale,ima gusti tail,onako dosta je transparentan,odlicno se uklapa u miks i opcenito smo vrlo zadovoljni sa njim, jedino je problem taj prastari mac i stalni strah da ne crkne jer nije bas da se lako kod nas dode do rezervnih dijelova pogotovo za comp koji je u rangu 486.
uki15 is offline   Reply With Quote