Pa čak i ovako, ne znam da li je povoljno. Line6 imaju jako konfuzne cene.
Nedavno je mogao da se uzme po netu, mo?da jo? negde ima, onaj zlatni VST pack, znači:
DI + svi modeli + VST = 100$ ili u najgorem slučaju bez popusta 150$, po toj ceni ga ima svuda
A ako neko kupi toneport:
toneport (130) + pro?irenja (100$) + vst plugin (100$) = 330$
Te?ko da jedini bonus u slučaju UX1 mikrofonski ulaz mo?e da se računa vredan skoro 200$ razlike u ceni. Dok je plugin pack bio jako skup, ovo je mo?da i imalo smisla, ali sada ispada da je uzeti bilo koji njihov proizvod i pro?irenja za njega krajnje nepovoljno u odnosu na kupovinu direktno VST varijante. Jedino ako nekom treba za live i da nosa unaokolo pa onda uzme POD XT i neko pro?irenje. Dodu?e, čak i tu počinje da cena POD XT-a + pack-ovi + VST bude takva da bih se počeo če?ati da radije uzmem neki jeftiniji laptop, koji mogu da koristim za jo? pone?to osim snimanja gitare.
Dakle, vi?e se isplati uzeti gold pack odmah, čak i ako neko ima toneport jer on u kompletu manje ko?ta nego dodatni modeli i vst aktivacija zajedno.
Ili naravno kao ja koristiti matori POD kec i ne kupovati ni?ta

Mo?da i uzmem pluginove ovako iz zajebancije, interesuje me u stvari vi?e kako rade ove simulacije preampa i kompresora, i ima tu interesantnih efekata da se koristi nezavisno od gitarizovanja, dileje i modulacioni efekti i tako to.