View Single Post
Old 31-03-2008, 05:00 PM   #152
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: bad copy u VIP VB

Ajzak je Spomenik koji Hoda, zbirnica narodne ludosti u najboljem svetlu. Duplo smireniji i opusteniji lik od Viklera, koga jako postujem i cenim u svakom smislu. Devojka ima istoriju placanja stvari (platila da se pojavi u izvesnim spotovima izvesnih CG izvodjaca), tako da me ovaj rasplet ne cudi, jedino je bedno, sto nije u pitanju bilo koji drugi ukucanin, koji je izazvao bilo kakvu reakciju kod publike i saboraca, sve bi bilo mnogo smislenije. Ova mala nije sklopila 15 smislenih recenica (jest ona mnogo prijatnija osoba nego sto izgleda, al dzaba), niti je nekog nekad nasmejala, niti razbesnela niti ista. Potpisujem, bilo koji drugi ukucanin da je pobedio, bez obzira na moju simpatiju ka ludacima, bilo bi mi normalnije. Cak i Milic, koga takodje smatram autenticnim ludakom, i ipak, realno, odlicnim bubnjarem, bi mi mnogo lepse legao kao pobednik. Al dobro, neko je bacio lepu racunicu za ProMonte, i sve je kul, uglavnom, svi su dobili sta su hteli, osim Ere, Borka, i milionske publike.
Arthur is offline   Reply With Quote