za viklera sam znao da ce biti nadobudan jbg.. takav je postao kad su svi pocheli da ga velichaju i hvale.. (ukljuchujuci i pola foruma) a dechko uglavnom krade stvari.. stvarno, pun je ideja i dobar je muzichar ali nishta vishe od toga.. toje moje lichno mishljenje.. ranije je bio kul ali znao sam.. jednostavno sam znao.. promenio se jbg.. ranije je umeo da sedi samnom i drushtvom u radiju skc i da pijemo pivo ko stoke i da bulaznimo kojekakve budalashtine (sa gospodarom vremena) a sad.. hmm.. prodje lik i ne javi se.. i sve je pochelo tako shto sam mu rekao da bi mogao malo manje da kopira neke ljude.. neke od tih pesama nisu izashlje u javnost.. neke jesu, ali nije ni bitno vishe.. jedino u shta sam bio siguran je da nece izdrzati mesec dana u kuci.. jer ako ga neko isprovocira on postane jako jako tezak lik.. shto se toga tiche, iskulirao se malo.. ali jednostavno, drago mi je shto se videlo ko je ko.. nigrutin je stvarno dobar lik.. i nije iskvaren.. i mislim da ne bi bio iskvaren ni da je najbogatiji chovek na svetu.. ni da dobija kojekakve pohvale kao vikler.. to je stvarno moje mishljenje.. dechko je opushten i takve ga neke stvari, jednostavno ne dotichu..
i stvarno (koliko vam to god zvuchalo kretenski) mi se svidja kako je odreagovao na eru.. era jednostavno nije mogao da se pomiri sa time da je ispushio i da ga niko nije gotivio i onda je skakutao po bini ljubio sve i trudio se da bude u centru paznje kao da je to njegov show.. josh je ajs probao da ga iskulira, medjutim era je srao i srao i skretao paznju da bi probao malo da popravi ugled.. ali ono kako se ajs izdrao na njega.. ne znam.. ja da sam na njegovom mestu gadjao bih eru stolicom.. jbt lik ne bi isposhtovao ni svoju majku..
shto se baltijevog posta tiche, nikako mi ne bi bila chast da sviram sa njim.. lik je govno u svakom pogledu.. da si ga upoznao, znao bi o chemu pricham.. mislim video si kako je zorica odreagovala na njegove provokacije.. a oni su kao ortaci.. mislim, milic.. boze sachuvaj.. wannabe bubnjar.. imam decu u kraju koji bolje lupaju i od viklera i milica zajedno... realno..