Quote:
Originally Posted by Bitch
- primakni majkove malo do tomova, i okreni ih nadole, za makar malo vise sustaina
- definitivno menjaj plastike (cuje se da je bubnjar gledao puno video skola, po stilu svirke, a ako ga nije mrzelo davati kintu za prazne Verbatime da reze video skole, nece ga mrzeti ni da kupi plastike  )
- poslusaj starije i ISKUSNIJE clanove na forumu, i pliz manje sarkazma, ne smes osudjivati neciju dobru volju, neko iskusan se javi da te posavetuje ko zna da svira bubanj i snimio je preko 200 razlicitih drumkita sa stotinu majkova, i onda si ti pametniji. Nije sve u Google i recordproduction.com, ima nesto i u praksi
ajd na snimanje, uzivaj i uci.
pozzz
|
Ajmo redom.
Kao sto sam rekao, uvjeti su takvi kakvi jesu. Do promjene opni nece doci nikako dok se ne izudaraju, jer bubnjar nema sanse da ce htjet kupovat nove opne, buduci da se jako tesko razdvaja od svojih novaca, a isto tako uopce nije zagrizen za svirku.

A ja ne zelim izigravat baba rogu u bendu jer da se mene pitalo kupio bi se drugi set bubnjeva, druga dupla pedala, druge cinele i naravno odgovarajuce opne, a ne ove postojece. Ovo sto je snimljeno kao probna snimka, stilski nema veze s onim sto ce se snimat.

I ne znam, ne vjerujem bas da se on nagledao snimki bubnjara.
Naravno da uzimam u obzir savjete iskusnijih, ali isto tako oni moraju shvatiti da je situacija takva kakva je i da mi kao bend nemamo novce za otic u studio i platit nekome masnu paru da nas snimi na kvalitetnom bubnju u dobroj prostoriji.

Mislim da nigdje nisi mogao osjetit sarkazam u mojim postovima, bas naprotiv, ja sam taj koji je pitao da mi se pomogne u danoj situaciji.
Sto se tice mikrofona na tomovima okrenuo sam ih prema tomovima isto tak i onaj gornji na sneru. Donji sner mikrofon sam malo udaljio od opne. Fus mikrofon sam takodjer odmaknuo od snera i malo ga zakrenuo u suprotnu stranu.
Sutra krece snimanje, pa se nadam da cemo nesto snimiti da vam mogu poslat sirovu snimku.
Takodjer me zanima sto mislite o ovoj ideji. Na kraju snimanja sam mislio snimiti ciste semplove naseg bubnja koji bi mi posluzili za triganje. Sner i tomove bi ozvucio sa 2 57ice, a kick bi snimio s ovom postavkom mikrofona.
Misljenja?