evo malo i mene:
sam pocetak mi je malo nebulozan, i sama ideja uletanja na taj nacin u pesmu mi je skroz nelogicna i nepozeljna... da kazem ne opravdana... mozda i znam sta si hteo da izvedes ali jednostavno mislim da pesma nije pogodna za tako nesto...
vokal je kakav-takav, malo mi paraju usi sibilanti... i malo je ceo vokal iznad svega ostalog, suvise je ispred, a opet u nekim delovima pada... mozda je trebalo da ga malo stisnes vise?
prateci vokali, mislim zenski levi vokal mi je nekako prejak i previse je pozicioniran levo... ja bih to dodao samo kao dopunu glavnom vokalu, jedva da se cuje...
noga mi je nekako mutnjikava, mislim da bi dobru stvar dobio kada bi joj digao neki shelf u visokima, ili samo neki siri q na 4,5 khz

1-3 dB-a...
dobos mi nekako iskace iz price, jer je presvetao i nema nikakvu dubinu, fali mu oko 250, 300, zavisi koji je stim, mada mi ne zvuci da je neka velika dubina... mozda cak i 350...
tomovi mi zvuce kao da su iz overheda, zapravo ceo miks mi zvuci kao da je baziran na dobrom pecanju OH-a

inace tomovi su mi praznjikavi, fali im onsnovih frekvencija, zavisi od dubine i stima opet, i naravno FT-u fali basa i suba

ja bih recimo postavio set kao da sam iz ugla bubnjara, znaci kontra panorame nego sto si ti radio, al to je stvar ukusa...
inace ride mi se jaaaako svidja kako je ispao!
dok ostatak cinela mi je skroooz kao iz reverba da dolaze samo.... skroz cudno, jer sam rekao da mi mix zvuci kao da je baziran na OH... a opet mozda, neki odaljeni A-B a opet ne cujem prosoriju?!?! da nisi koristio koincidenciju??? pa ti ispale cinele tise?
bas gitara, malo je mutnjikava, a fali joj sub-a, znaci mozda mali cut na 400 + dodatak u sub-u, + mozda malo da je posvetlis, ne na 1Khz ali na 3khz mozda bi bila prezentnija??? ili gresim?
gitare su mi dobro pozicionirane sto se pesme tice, mislim po nivou, ali im fali malo midova + zrno je jeftino... ali koliko sam skapirao nisu od neke vaznosti u aranzmanu pa moze da prodje...
evo sada slusam opet pocetak, deluje mi kao snimak nekog nabrzaka pocetka svirke, pa se cuje izdizanje delova bubnja i njihovo farbanje... ne svidja mi se... ta ideja...
u globalu, ovo nisu neke velike zamerke, ali moze se srediti da bude jos bolje
nadam se da necu biti lose protumacen, pozdrav...