Quote:
Originally Posted by Žuta voda
Don Solaris, kontaktirao analog kid-a, pozvao se na tebe, odgovorio za pola sata, dobio koliko vidim, gomilu toga, vrlo brzo i efikasno, svaka čast. 
|
Eto. Tako je to kad poznaš prave ljude na pravim pozicijama....
Quote:
Mogu li dobiti odgovore na prva dva pitanja, kako da cujem svaki ton prethodno (jel` to treba konvertovati nekako) i da li se svaki ton učitava pojedinačno ili ide ceo bank zajedno (hteo bih neke patcheve da zadržim)
Smejte se slobodno, i meni dodje smešno šta sve pitam
|
Učitavaju se cjele banke. Drugačije ne ide.
Svoju banku ćeš da zadržiš tako da napraviš Bulk Damp. Piše u manualu kako se to radi. A u midi-ox odeš na Sysex i kažeš: Receive Manual Dump. Potom pokreneš dump na D-50 i midi-ox će da usisa te sve soundove. Potom odabereš Save as SYS-ex i spremiš to na disk i nazoveš Moja Banka. Nažalost samo tako možeš da spremiš ove soundove koji ti se sviđaju.
Šta se tiće selektiranja dobrih soundova i pojedinačnog slušanja prije ubacivanja u D-50, e to može da radi onaj Sysex2k. On učita banku u PC. Potom se pojavi lista soundova u toj banci. Potom klikneš na neki sound i istog trena ga čuješ na D-50. Ako ti se svidi, snimiš ga na D-50 sa WRITE. I tako malo po malo napuniš cjeli RAM od D-50 sa soundovima koje se tebi sviđaju. Kada si napunio D-50 do kraja, napraviš Bulk Dump u midi-ox i imaš Svoju Banku s najboljim soundovima.
Problem je šta ne mogu da nađem nigdje online taj Sysex2k. On također može da učita sve ove banke koje ti je Analog Kid dao (*.syx i *.d50). Ja imam taj program ali velik je 15 MB! Ne znam kako da ti to pošaljem. Mail limit je 5MB.