Thread: Analogni mixer
View Single Post
Old 28-03-2008, 05:54 PM   #31
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Analogni mixer

@ Max

pa preampi zvuce analogno istina da imas sve sad u kompu, ali ima nesto i u "hands-on"-u sve je pod rukom. Plus ne znam nisam probao nikad poterati simultano 48 Oxf Comp i EQ, ne znam koliki je to hit na CPU, ali slozices se da je super za te pare (out-of-the-box DSP). ADDA je odlican, faderi do jaja, sve je pod rukom.

@ eka nika

ne moze se porediti 01V. Ajde 01V96kHz je jos i OK, za te pare super mixer! mada po meni vise za live, i mid studio, nije bas za high end (kao ni Dm1000, 2000). Naravno da ce ti od svega toga najbolje raditi Tascam.

@ master29

ne znam sta da ti kazem, svako ima svoj ukus. Ja sam recimo na istom tom AllenHeath radio sa prekidima nekih sedam godina, i tada mi je bio do jaja jer nisam cuo druge sprave. Evo danas mogu da kazem da je OK korektan mikser, ali nista sad WOW. Summing mu je ok, mada ga treba umereno gaziti, preko nule bas i nije sjajan iako ti kaze da imas +9 ili +12 db headrooma, ne secam se sad. EQ nista posebno (ne kazem da je los!). ali smrlja signal (stavi sve na nulu i uradi EQ IN, EQ OUT) pa slusaj razliku u dinamici.

@ eka nika

da li ti treba analogni mikser zbog nacina rada, ergonomike, ili zbog "zvuka" (jer kazes da si bio nezadovoljan sa 01V). Sondza je ipak waaay ahead od Yamahica

pozzz
Bitch is offline   Reply With Quote