Quote:
Originally Posted by balthazaar
sa garritanom dobija? kontakt plejer , jer je on i pravljen u kontakt formatu
a, ?to se tiče Akaia, to je ovako ko ?to Tribal ka?e, samo ?to ja koristim Awave Studio i onda pravim soundfontove....ekstra varijanta je imati onaj DirecWave sempler (VSTi) za koji ne treba konverzija - on odma učitava semplove raznih fomrata, između kojih je i Akai...ne znam mo?e li da uzima direktno sa CD-a, al znam da sa hard diska mo?e da prima biblioteke bez konverzije...
|
Quote:
Originally Posted by Tribal_kg
Akai diskove konvertujes preko CdXtract-a ili recimo Extreme Sample Converter-a u neki od formata koji podrzava sempler koji koristis. Ovi programi mogu da konvertuju u sve vrste fajlova tako da ces moci da ih ucitas u Kontakt. Konverteri su mali i nema neke filozofije. Takodje mozes da obradis semplove u njima pa da ih takve exportujes. Sampletank ima mogucnost da ucitas Akai cd pa da ti on konvertuje ali meni se to nije nimalo svidelo.
|
Hvala obojici, odlucio sam se za Garritan, cimanje mi je veliko da konvertujem AKAI, bla bla....Ionako vec imam kontakt, tako da mi je lakse ovako...Poslusao sam neke demo snimke sa Garritan web stranice, zvuce ok, mislim da ce mi biti sasvim ok za moje radove