View Single Post
Old 24-03-2008, 04:44 PM   #34
Max
Pro Member

Default Re: Derrick Carter Studio slike

Quote:
Originally Posted by perun View Post
To sto ti nalupas za 2 minuta verujem da podseca na taj fazon, al stari, tamo ZVUK prodaje pricu, cak i ispred samog tripa! Neko se debelo izdrkao da ono postavi "na svoje noge", pogotovo sto Raphael Saadiq ne voli mnogo PT editovanja (zamisli tek to karanje)! A tu ces se okoziti dok im pridjes.
Potpunose slazem , mada vidis da izbegavam ovu pricu iz mnogo razloga ..... prvi je sto nam fali crnaca .... a drugo ne zmem ni da krenem .... ali Buzge ( please bez ljutnje , posto sve vreme mislis da imam nesto protiv tebe ) mnooogooo jos vode treba da prodje da bi prisao tim aranzmanima ..... a i kad pridjes , to treba neko da odsvira ...... a takvih u Srbiji nema .... potpisujem .... ( please samo da ne raspravljamo dalje na tu temu .... ili bar prebaci na pm )

Quote:
Mada, Max bi, verujem, to namiksao "u originalu" za jos 2 minuta.
Sa tim sviracima i pravilnim aranzmanom .... kad bih bio u kontroli snimanja i sl .... ne verujem da bi bilo mnogo losije ..... nema zasto da bude .... prisustvovao sam na nekoliko sessiona snimanja i mixanja albuma u UK 90 ih godina ..... i nema mnogo magije .... samo se u svakoj fazi ( od preprodukcije , artista , instrumenata i sl ) trudis da sve bude najbolje moguce .....

Quote:
Ajd' se spojite, pa da cujemo D'Angela napravljenog za 4 minuta ukupno!!!???
Ha ha ha ha ha ..... ok .... tvojih 5 min .... daj mi D'Angelov session i dovoljno vremena .... i mozemo da pricamo .....

Drugo , nikad nisam rekao da mogu nesto za 2 min ..... moja najveca mana je sto meni treba 3 - 4 dana za mix jedne pesme .....

Quote:
Samo, kurac... Frka je sto bi njemu (D'Angelu) trebalo bar par sati da otpeva sve ono... Ocigledno nije vas kalibar!
Covek to peva po sesijama ..... mnogo vise od dva sata .... treba mu po par nedelja da istripuje harmonije ...... tj kako da naslaze vokale ..... ( tako bar kaze njegov inzinjer ) ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote