Quote:
Originally Posted by perun
To sto ti nalupas za 2 minuta verujem da podseca na taj fazon, al stari, tamo ZVUK prodaje pricu, cak i ispred samog tripa! Neko se debelo izdrkao da ono postavi "na svoje noge", pogotovo sto Raphael Saadiq ne voli mnogo PT editovanja (zamisli tek to karanje)! A tu ces se okoziti dok im pridjes.
|
Potpunose slazem , mada vidis da izbegavam ovu pricu iz mnogo razloga ..... prvi je sto nam fali crnaca .... a drugo ne zmem ni da krenem .... ali Buzge ( please bez ljutnje , posto sve vreme mislis da imam nesto protiv tebe ) mnooogooo jos vode treba da prodje da bi prisao tim aranzmanima ..... a i kad pridjes , to treba neko da odsvira ...... a takvih u Srbiji nema .... potpisujem .... ( please samo da ne raspravljamo dalje na tu temu .... ili bar prebaci na pm )
Quote:
Mada, Max bi, verujem, to namiksao "u originalu" za jos 2 minuta. 
|
Sa tim sviracima i pravilnim aranzmanom .... kad bih bio u kontroli snimanja i sl .... ne verujem da bi bilo mnogo losije ..... nema zasto da bude .... prisustvovao sam na nekoliko sessiona snimanja i mixanja albuma u UK 90 ih godina ..... i nema mnogo magije .... samo se u svakoj fazi ( od preprodukcije , artista , instrumenata i sl ) trudis da sve bude najbolje moguce .....
Quote:
Ajd' se spojite, pa da cujemo D'Angela napravljenog za 4 minuta ukupno!!!???
|
Ha ha ha ha ha ..... ok .... tvojih 5 min

.... daj mi D'Angelov session i dovoljno vremena .... i mozemo da pricamo .....
Drugo , nikad nisam rekao da mogu nesto za 2 min ..... moja najveca mana je sto meni treba 3 - 4 dana za mix jedne pesme .....
Quote:
Samo, kurac... Frka je sto bi njemu (D'Angelu) trebalo bar par sati da otpeva sve ono... Ocigledno nije vas kalibar! 
|
Covek to peva po sesijama ..... mnogo vise od dva sata .... treba mu po par nedelja da istripuje harmonije ...... tj kako da naslaze vokale ..... ( tako bar kaze njegov inzinjer ) ....
Pozdrav