Evo i ja da se Predstavim. POZDRAV SVIMA!
Rođen sam 1979 sa svojih 6 god počinje moja glazbena karijera
Počinjem svirati gitartu violinu Tambure Harmoniku El gitaru Bass gitaru,po?to sam u obitelji 4 glazbenik otac me je naučio svemu sto me je zanimalo.
Brzo prolazi velika ljubav za Harmonikom jer je bila velika i te?ka.
kao klinac mrziio sam ?kolu i profesore,otac me je silom terao da sviram Gitaru (kao i on) i da pohađam glazbenu skolu,no međutim sve dok nisam bio na
jednom satu kad sam se potukao sa Profesorm i razbio mu Gitaru o Glavu.Po?to sam bio Hiper aktivno djete,bio sam strasno tvrdoglav i imao sam veliku ljubav.
To je trzalački instrument Tamburica-Prim.Sa 10 god počimam da sviram po malim fe?tama počelo je da kaplje prva kinta,parleno sam Trenirao Ko?arku,i boks.
Uf Volio sam Ko?arku i boks ima sam predispozicije za taj sport,No Ubrzo dolazi Rat sa 11 god odlazim u Njemačku u Frankfurt,tamo pronalzim dru?tvo za svirati u Katoličkoj misiji.
93,dolazim i nastavljam ?kolu,paraleno i sviram.Sve do 99,Tad ostavljam Tamburicu,prelazim u drugi dio svijeta glazbe a to je Folk i turbo Folk,počinjem
Svirati S takvim bandom koji su stalno svirali gotovo svaki dan i naravno zaradivali smo odlično,primoran sam to bio napravit jer mi je band bio pred raspadom.
Svirao sam dobar dio Bosne Hercegovine,Hrvatske,naravno inostranstvo,Austrija,Njemačka...Dobro je bilo samo nisam tu Glazbu mogao svirati jer je ne volim.
Nakon dvije Godine rada,izlazim iz Banda,Okupljam Novi Tambura?ki Band i nastavljam Dalje,sve do dana?njeg dana.Bavim se Samo Glazbom ne Radim ni?ta,zapravo
da budem iskren ni ne mogu radit jer ima stalno nekog posla,uvijek se svira.
osim ?to sam u nabavci opreme za svoj mali kućni studio pa sam vidio ovaj forum i odlučih da se prijavim i da se predstavim.
?to se tiče Snimanja,tu sam jo? vrlo vrlo vrlo mal,kao mrav.Totalan Početnik
Mo?da sam oko Aktivnije oko 2 mjeseca,tako pomalo po netu tra?im informacije,?to je dobro ?to ne.Odlučih se za kućni studio,jer zaista mi je potreban ,ne planiram s njim zarađivati
ali samo za Band i vrsta glazbe koju snimam je Isključivo Tambura?ka.Takva vrsta me glazba i interesira.
Evo ne?to od Opreme ?to posjedujem Nemojte se smijati.....
Mikrofoni:
Rode NT-55
Rode NT-2a
Audio Technica-Pro 35
Shure-SM58.
Preamp:
SPL-Gainstation 1
Mixer:
Peavey PV14
Slu?alice:beyerdynamic DT880 , dt 770pro
Monitori:
Alesis Mk2
Pojačalo:
Alesis RA-100
Kablovi Mic:Klotz-5000
Kablovi Za Monitore:AudioQest
Konektori:Neutrik
Pc
intel P4 3.0 Ghz
MB:Asus P4P800Deluxe
Ram:2,5GB A-Data
Hard 2x Seagate 160 GB
2x WD Raptor Mislim da su od 74GB
Zvučna:Yamaha DS2416,konverter Yamaha
Kalsika 2 DVD roma,Dvije Pr?ilice LG
Monitor,NekiTaki 19"lcd
Mo?da sam ne?to i zaboravio ali nije toliko ni bitno.Eto to je moj skormna oprema.Inače od Programa koristim i Sound forge i Vegas,ne?to sitno neki plagin
Kako početnik vrlo mi je se te?ko snalziti kako i ?to snimati,pa vas molim ne mojte se ljutiti ako nekome od vas uputim nekakvo početničko pitanje.
Sad pnekad snimam u sobi 5x4x2,5m,ima po zidovima Apsorbnu spu?vu ali to je samo djelotvorno na vi?im Frenkvencijama,ali dobro bolje i?ta nego ni?ta.
Planovi u Bućnosti:
Naravno Gluha soba bar 80m/3 re?ija oko 50-60/3
Jo? Dva Preama ,Kopresor,
Uskoro Zvučna Druga APOGEE ROSETTA 200
ma joj ima toga dosta sto bih ja za studio........
Pozdrav svima.