Re: Presonus ADL600 ili Focusrite RED8
Decki hvala svima za pomoc..Mandarak ja i ne ocekujem prevelike promene kad master proguram kroz ADL600.Al citao sam na gearslutz-u,tamo neki tipovi kazu da dobro radi na stereo busu pa sam hteo da cujem..koliko dobro? Sad cu ti poslati na emailjedan fajl,morao sam ovo da spakujem u MP3{jebiga} u wavclab lame encoder 320 kbps stereo..Bicu ti veoma zahvalan da ovo provuces kroz ADL..A za RED mislim da cu naci ovog decka iz Skoplja da cujem to iz prve ruke..
OFF-e znam da TLM nije neki miklrofon al trenutno na listi mi je najbolji od toga sto imam...sta mislis za Peluso mikrofone posebo VTB Vacuum???Cuo sam neke testove peluso mikr.. i za moj ukus VTB {bar na tim testovima sa ta dva vokala] najbolje zvucio..Sta preporucujes u klasi do 1500 eura...a i da moze da se nabavi u Evropi??
Da dodam jos jednog preampa koji je usao u igri Neve 1073 DPD {mislim da za tu razliku od 300 eura je bolja opcija od DPA} ....uuuh ....poceo sam od 2000...i za par dana stigao do 3000....bolje da sto brze odlucim i stavim tacku ovome dok nisam otisao u ku....
pozdrav svima
Last edited by belu; 16-03-2008 at 08:42 PM.
|