Thread: Beovizija 2008
View Single Post
Old 13-03-2008, 11:52 PM   #187
slowstar
Pro Member

Default Re: Beovizija 2008

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Koliko ja znam vi ste slavni unuk jos slavnijeg dede,kako onda imate finansijske probleme?Mala sala nemojte se ljutiti.Znam da ste dosta zastupljeni kod Fute Radulovica i kod mnogih drugih koji se bave folk muzikom(za vas nema zime)
Vrhunski ste muzicar i nema potrebe da se pravdate i bilo sta priznajete.To bi isto bilo ko kad bi Stolar znao samo duboreze da pravi i kad bi morao da se pravda kupcima koji hoce obicne stolice(znate ja to radim samo zbo para)Vi to vrhunski radite(Marina Zivkovic-Godine prolaze) je jedan od lepsih vasih aranzmana u toj bransi.Puno pozdrava i hvala na odgovoru
Hvala na lepom misljenju, koje cenim, veoma, ali moram da ukazem na neke cinjenice koje ne stoje:
1. Taj na koga mislis mi nije deda, naime on je DRUGI muz moje babe, sa kojim nije imala decu, dakle moj pravi deda (otac moje majke) je umro jos pre II svetskog rata, tako da taj na koga mislis moze da bude samo "DEDUH"
(izvedenica od "OCUH")
2. Sto se kvalifikacije mog talenta tice, hvala mnogo, ja to za sebe ne tvrdim, ali mi naravno prija kada me drugi tako "kvalifikuju"
Sa Futom se poslovno ODAVNO nisam cuo, on mnogo manje radi, a i kada radi, radi sam, iako bi za neke numere evidentno mogao da me pozove, pogotovo kada su u pitanju pop-naklonjene balade, to vise ne cini, nego radi sam, sa promenljivim rezultatom, ali ne zameram mu, njegovi su projekti, pa je njegov i izbor, zar ne?
Sto se pravdanja tice, nisam sa tom namerom nista napisao, nego jednostavno izlazem svoj stav, da profesionalac, ako je u stanju, treba da radi SVE sto mu se ponudi, sa izuzetkom neke materije tojest stila, koji ne poznaje, ili mu manje dobro ide. Dovoljno sam neskroman da izjavim kako dosta dobro znam da radim arr. i produkciju za "anglo-saksonske" balade,
problematiku gudaca, polifonije, "horizontalnog" nacina pisanja i programiranja za gudacki i duvacki ansambl i naravno, klavir, prilicno dobro poznajem, i sa "naucne" i sa kreativne strane, solidan sam i u Latino-maniru, klavir, brass i perkusije, ali se zato ne upustam u neki jaci dance, techno, rave, i srodne im nacine izrazavanja, jer sam vrlo svestan da postoje mladi ljudi, koji to rade bolje, modernije (relativan pojam) ADEKVATNIJE, i sa vise razumevanja za tu tematiku, mada licno, veoma volim da slusam takvu muziku, pa cak i sterilne kreacije DJ-eva mi nisu daleke.
Jos jednom hvala na lepom misljenju, sve najbolje,

Sloba "Slowstar"