hteo bih samo da pohvalim ovaj i proshli album grupe elemental.. i da pozelim dalju srecu u radu..
elem, ono shto me interesuje je:
imash trip da stavish neki efekat* preko glasa i da "unishtish" glavni fazon albuma.. sve se chuje, sve je ok.. ali mi opet nekako jako chudno zvuchi.. pa bih molio da objasnish shta si radio sa glasom u pesmi: "daleko".. pokushavam da skapiram, stvarno.. ajd' u pesmama "male stvari" i "hr pjevachica" mogu i da skapiram, poshto je studio "seshn"..

ali nekako u pesmi "daleko" mislim da ti nije trebao taj flanger na glasu ili shta je vec.. poshto mi je pesma, iskreno, najbolja na albumu.. naravno, sve je ovo subjektivno mishljenje, tako da nemoj da se ljutish.. ali samo pokushavam da skapiram..
btw, izuzev ovih pesama mi je mix jaako dobar.. stoji rame uz rame sa svetskim standardom.. svaka chast za to..

najvishe mi godi kako uklapash bass sa kickom.. pa me s' toga interesuje i shta si uglavnom koristio od opreme i plug inova na ova poslednja dva albuma..
*(ne mogu da skapiram koji je, jer mi zvuchi kao da je sniman vokal na ultra loshem mikrofonu - a verujem da to nije sluchaj)
evo sad razmishljam, mozda bi bilo najbolje da ga pozovete kao pochasnog chlana..

da lepo poprichamo ovako..