View Single Post
Old 12-03-2008, 09:12 PM   #8
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Derrick Carter Studio slike

pa gledao si intervju sa heckmann-om , covek lepo kaze bio bi glup da ne koristim jedno i drugo tj analogno i digitalno a i slozili smo se oko emi abbey road plug inova da za nasu elektronsku muziku to nesto i ne radi osim ako nije na send kanalu u sekvenceru (po meni) , naravno nisam radio na neve-ovima , pultecima , ssl-ovima , ali radih sa uh zaboravih mu ime ali je signal u njega i nazad u komp tek 3-i 4-i u lancu a i ne zanosim se da ce mi externi kompresor eq ili sta vec uciniti pesmu magicnom hiticnom i sl. , sam spominjes da pesma ima vajb ili ne , mozda ce me sad neko napasti ali vise volim sintove / ritam masine od kompresora i eq-a :]]]]]] i da koliko kreativan mozes biti na kompresoru/eq-u nego na sintu / ritam masini ???? koliko ti ekvilajzera kompresora imas u studiju ??? ne verujem da imas vise od 3-4 komada

da samo dodam jos i da direktno odgovorim na postavljeno pitanje , ne moze se sve odraditi u digitalnom svetu pomocu uad-a , poco-a oxforda inflatora i sl. ali zavrsavaju dosta poslova , pa pobogu ima digitalni sony mixer tj radnu stanicu u kojoj verovatno radi vecinu poslova a na ovo ostalo samo senduje zvuk i snima ga opet u kompjuter ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 12-03-2008 at 09:28 PM.
alavuk is offline   Reply With Quote