Thread: Beovizija 2008
View Single Post
Old 12-03-2008, 01:05 PM   #167
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Stvarno niste normalni, zasto posle svakog dogadjaja ovog tipa, na ovom forumu moraju da se prosipaju kojekakve gluposti?!
Pa hajde, da li je iko od vas sumnjao da ce pobednik biti ili JT ili Beauty Queens?!
Ja verujem da nije.
Al jebi ga, takvi smo, moramo malo da talasamo, zar ne?
Da li je pobedila iz politickih ili ovih ili onih razloga?
Epa pobedila je!
I nemam nameru da je "branim" jer mi se pesma gadi, a za (siguran sam) vase cudjenje, i interpretatorka mi nije ni upola vredna koliko vama.
Lucky se popeo na Slobu bez i jednog valjanog argumenta, prosle godine se ovde pisalo kako kod nas idu afirmisani pevaci, sto je bruka jer bi trebalo obrnuto, a sada vidim da je neko i tu nasao teoriju zavere pa kaze da ima puno neafirmisanih pevaca da bi ovi drugi dosli do izrazaja?!!
Stvarno smo cudna sorta!
Sloba je covek koji je bio na licu mesta, i ja nemam ni jedan razlog da ne verujem u ono sto kaze.
S'druge strane, pesma koju je on ocenio 12icom je po meni totalni bullshit, ali to sam ja, a ono je on - clan zirija koji je zasluzno sedeo na tom mestu.
Mozda bi trebao da se svadjam sa njim jer nije glasao za Zoe koju Alavuk vec godinama odlicno poznaje, ali JT bi i dalje bila na tronu.
Tako da....
Batalite..... stvarno je bezveze.