View Single Post
Old 12-03-2008, 01:56 AM   #38
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Omerta - Moj Beograd (hip hop)

prvi post:

pre svega, kolega, hvala na slushanju.. kao shto vec negde rekoh, ne vredjam se ja tako lako.. niti mogu da shvatim dobronameran i pre svega konstruktivan komentar (kritiku) kao uvredu.. to odmah da znash.. nauchio sam da chitam izmedju redova i da prozrem u dubinu svakog posta i da shvatim ko je ko.. tako da oko toga nemash brige..

shto se tiche atmosfere u pesmi, upravo to sam hteo i reci.. beograd moj grad, i ne zelim ga menjati ni sa jednim drugim.. tako da mi ne lezi "nadrkan" glas tu..

shto se bekova tiche, upravu si.. ali oni su tu chisto da bi malo podrzali i proshirili celu sliku.. nije bilo mesta u ovome za te levo-desno-gore-dole tripove.. a to ne znachi da to ne radim.. radim, i mogu ti reci veoma se igram sa bekovima.. ali ovde mi, jednostavno nije leglo nishta.. ja sam hteo da ih zavuchem josh dublje i suzim, ali mi ni to ne ide.. moram malo rashiriti pesmu.. eto, juche/prekjuche sam uradio novi mix, hahah.. pa ako si zainteresovan, mogu da ti bacim..

jesam sjebao u masteru, i suzio josh sliku.. jbg, sve je to bilo na brzinu dok sam se pakovao da palim kuci (6 am).. tako da, posle preslushavanja mixa, mogu ti reci da i nisam neshto zadovoljan bio.. pa sam opet radio..

elem, shto se tiche tapco s8mica.. to ti je neki stari mackie samo preradjen i spakovan u novu kutiju pod brendom "tapco".. i veoma mi je slichan hr824 monitorima..

eto, ako te ne mrzi, mogu da okachim opet pesmu kao novi mix i to..

hvala na komentaru josh jednom..
HeatMan is offline   Reply With Quote