Thread: API 500 Moduli?
View Single Post
Old 11-03-2008, 10:34 PM   #26
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: API 500 Moduli?

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Nikada A design nije rekao da je P1 isto kao i pacifica , vec da je " based on .... " Potpuno se svi slazu da razlika postoji , ali na nekim uporedbama na GS pricaju da je razlika mala .....
ma sve to stoji. samo se postavlja pitanje dali je razlicit zato sto su "tako htjrli", ili zato sto nisu mogli napraviti da bude potpuno isti.. mislim da je razlog ovo drugo, jer obzirom da su osvojili vec dio trzista sa pacificom i postala je "brandname" bilo bi suludo mjenjati dizajn. e, sad nevezano uz a designs, ta cinjenica da se neke stvari "ne mogu" mi malo budi skepsu kod ovih sto tvrde da je potpuno isto..

u svakom slucaju, i ja sam pun povjerenja u NV500. taj tip je genijalac i nadam se da ce uskoro i napraviti EQ, vjerojatno isto double space ako zadrzi konfiguraciju od rack modela.

nemam pojma sto je s Purushom , informacija je stigla od Roginatora.. hint hint ..

u svakom slucaju, da sad imam para za 500 a nemam ove godine, jer kupujem gajbu, prvo bih uzeo Avedis MA5 (i amp card i trafo identicni 1073), Purple Action i A Designs EM PEQ. to mi je dream channel strip. aproksimativno nesto kao 1073>Pultec>1176 ..

ali svi ti 500 eq-ovi su nemoguce skupi jao majko.. preampi mi se cine bolji deal u odnosu na samostalne verzije. npr API 5500 je jedva skuplji od 2 x 550A (a ima i neke dodatke (range), balansiran i/o i veci headroom).

eto malo sanjam na javi, al trenutno nista drugo nemogu..

clusterchord is offline   Reply With Quote