Quote:
Originally Posted by HeatMan
hahahah.. slichna pricha i kod mene.. samo ja sam prestao kad sam prelomio nogu..
bash smo te ogovarali pre par dana kako si "izdao komunizam"..  ne mogu da verujem jbt.. daj vrati se korenima i uradi neku opasnu repchinu! pa da "kick-pushujemo" uz to..
pozdrav
|
Pa eto... vidis, KO IZDA PIZDA! Samo, repchugom sam se bavio tokom polovine svog zivota, bukvalno. Imao grupu, emisiju, organizovao najjace dogadjaje tada u Industriji, Domu Omladine, Prostoru itd. Lepe koncerte i slicno. Ali, brate, veruj mi... U ovim vodama sam opusteniji, daleko puniji i generalno zadovoljniji. Doduse, gde god mozemo, a mozemo, provlacimo debeo uticaj HH-a! Makar u nekim smesnim razmerama.
A ocekuj album Marka iz 187, dosta je drukcije od onoga sto smo radili za njih od 2001.-2004. Mnogo ozbiljnije. Krajem godine ce izaci jos nesto, mnogo tvrdo... TEROR TECHA! Moj favorit od koga ocekujem stvarno mnogo. To ces da chujesh... Polako!
P.S. Razmisljam da napravim jednu stvar za BGP, moju nekadasnju grupu... Samo, tesko je okupiti se sad. Jedan u Americi (Ivan), dva u DJingu (Munja i Ponk), a jedan u TURBO FOLKU (

)!
Pozdrav!