Quote:
Originally Posted by master29
Ovo mi lici na utakmice(jedan za jedan) tako se formulise kad oba domacina pobede unapred(dogovor izmedju klubova)Jedne godine Zeljko,druge Graja i tako u nedogled.Gde ima logike da komozicija (Zavet) dobije nagradu za najbolju pesmu Beovizije od strucnog zirija a posle u istom glasanju dobije samo 8 bodova(nema logike)Znaci pesma Zavet je po strucnom ziriju u jednom glasanju pobednik festivala a u drugom glasanju identicnog zirija treca.Aranzman-S.Milosevic Mare(dobitnik nagrade)Grajin saradnik,ma toliko je providno a oni toliko bezobrazni.Treba festival da se zove Grajozeljkovizija 
Nije mi logika i da budes u selekcijonom odboru za pesmu Beovizije i da se sa njom takmicis(zar se to ne zove SUKOB INTERESA)Sramota kad su vec pustili mlade,dali im sansu da se takmice da im pouzimaju sve nagrade,u prvoj veceri su izbacili i ono malo poznatih likova da bi lakse dosli do svega gore navedenog.
|
To se vrlo lako da resiti dobrom organizacijom jer je organizacija u stvari sve. Lepo, jedne godine izbor za pesmu evrovizije treba da se odrzi u Nishu, prestonici srpskog rocka, a onda moze malo i kod nas u Novom Sadu ili u Subotici, pa da vidim da li ce isti klanovi da pobedjuju stalno! Naravno i da se naziv festivala promeni iz Beovizije u Srboviziju! To mi malo nekako sire zvuci. Inace volim Beograd i ziveo sam tamo 11 godina. Tek da se zna.