View Single Post
Old 09-03-2008, 10:45 PM   #21
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: bad copy u VIP VB

Da razgranicim i necu se vise javljati da pricam o ovome.

1. Sto se muzike tice:

Bad Copy svoj posao rade odlicno u muzici, ali ja to ne volim da slusam, dva puta kad su nastupali u Nisu sam se nasao na njihovom koncertu, prvi put sam gostovao jednoj grupi odavde koji su im bili predgrupa i odma sam otisao na drugo mesto kad sam zavrsio svoj posao, drugi put je opet ista sema bila i opet sam otisao sa koncerta, jer mi se to sto oni rade ne svidja.

Vikler svoj posao na svim poljima radi odlicno, jednom prilikom sam na Nismoniji slusao njegov nastup, dnb je bio u pitanju, nastupao je sa Bad Company, odnosno MC iz Bad Company-a ga je podigo opet na binu i Vikler je jace od 6 sati przio ko lud i tada sam bas uzivao u nastupu i svima pricao o tome u narednih par meseci.Viklera smatram za jednu od , ne od 3, ali 5 najbitnijih licnosti za hiphop u Srbiji, ne poznajem ga, ali veoma cenim njegov rad.Svidja mi se njegov novi hiphop album, a dopadale su mi se i neke stvari na starom.

Sto se njih u VB tice:
Smesni su mi, zabavni, gotivni, narocito Ajs, ali smatram da je Vikler nekulturan i da jedan covek kao sto je on ne bi smelo tako da se ponasa.

Ende
Jan is offline   Reply With Quote