Dakle, situacija je sledeca... imam Digidesign Mbox 2 i zajedno sa njim imam i problema jer radim pod win-om... da ne duzim ali problema ima a ne prelazi mi se na OSX i na PT...
Imam ortaka koji zivi u USA i ima njihovo drzavljanstvo i dolazi uskoro pa bi mogao da mi ponese neku lepu spravicu odande
Ja sam malo obisao net i od sve guzve u toj klasi interfejsa izabrao jedan kao najpogodniji:
- Presonus Firestudio Tube - 800 dolara (inace tek izlazi u prodaju)
http://www.presonus.com/products/Det...x?ProductId=51
...e sad, ono sto je meni generalno bitno je to da imam dva sto kvalitetnija mic preampa (vise mi nece trebati jer ne snimam bendove ni zive bubnjeve, ali od viska glava ne boli

), da mogu da nakacim, ako budem hteo, neke mono efekte (recimo channel strip za oba mic ulaza)(mada mi to mozda i ne treba uz ovaj Tube

), da sutradan mogu da nakacim recimo neki mastering Comp i EQ... i naravno da je latencija sto manja, konverteri sto bolji... i najbitnije - da nema problema u radu pod win-om
... i jos jedno pitanje... da li je isto kad sprava ima Send i Return (kao recimo Firestudio 26/26) ili kad ima samo analogne I/O pa se preko njih nakaci efekat? kontam da bi trebalo da je isto ali sta ja znam
Znaci uslov je da cifra ne predje 900 dolara u USA...
Kako se vama cini ova spravica, bar po karakteristikama? (posto ne verujem da je neko probao... ili mozda jeste

)... ili mozda imate predlog za neku drugu kombinaciju ako smatrate da bi nesto drugo bilo bolje.
Unapred hvala
Pozz