MA opushteno, nema konflikta. Ja ekoh u sali da je beton bolji jer ima malo vecu masu (2kg ne znaci puno) tako da je to bilo vise sale radi.Naravno teoretski bi nabolje bilo da je ceo zid od olova a sad koliko je to zdravo i jeftino to je drugo pitanje

Cigle punjene olovom! Mislio sam da je sala u pitanju. Teoretski je to super resenje da se poveca masa ali da li tako neshto postoji u proizvodnji. kapiram da niko normalan nece da busi ciglu po ciglu i da u svaku sipa olovo
E a ja sam se prikljucio forumu jer sam video da neki ljudi malo skrecu sa teme i da pricaju neke stvari koje bash i nisu tacne.Ne zelim da ulazim u to koliko su neki ljudi strucni ili ne ali ne promisljeno napisan post moze da navede nekog da poslusa savet i da pogresi pri izradi.
Nego da ja sada ne skrecem sa teme. BETON VS CIGLA? moj odgovor bi bio vidite shta vam je lakse i jeftinije, oba materijala imaju popriliocno slicne karakteristike. Naravno kod izlivanja zida od betona voditi racuna da zid bude kompaktan i da nema vazdushnih Dzepova. E da i ne stavljati bilo shta u smeshu za beton jer i to moze da pokvari karakretistike.