Re: bad copy u VIP VB
vidim da je arti negde pominjao tiraze i ponashanje viklera i ajsa.. vikler i ja smo proveli dane i dane na radiju SKC i na zurkama.. i veruj mi, mnogo je pristojniji lik nego shto je sad na tv-u.. preko njega sam upoznao i nigrutina.. tako da, najiskrenije, ja sam prvi koji vidi da je ovo potpuno veshtachenje i privlachenje paznje.. ali bar iz onoga shto sam video (ulazak u kucu), to je chisto da bi se isposhtovao taj njihov fazon.. ali nikako nisu prirodni.. showman-i jesu, hvala bogu, to im je u opisu radnog mesta.. ali ne bash ovakvi, al ok..
shto se tiraza tiche, veruj u to shto su rekli.. ukupna cifra je malo veca od toga navedenog, ali nisu je rekli iz nekog (meni ochiglednog) razloga.. a najprodavaniji hip hop albumi u nas su bili VIP - ekipa stigla i Marchelo - puzzle shock.. od oko 8000 prodatih primeraka.. i to je to.. to je maximum na nashoj rep sceni.. jer se sve vrti preko neta..
usput, svi dobro znaju da lova ne lezi u albumima nego u nastupima.. za shta su BC i BS apsolutni pobednici.. BS (proshle ili pretproshle godine) 3,5k ulaznica prodato, BC oko 2k ljudi na nastupu..
pozdrav
|