View Single Post
Old 06-03-2008, 12:49 AM   #3
Sima_Kosmos
Junior Member

Sima_Kosmos's Avatar

Default Re: POMOC, kupio bih klavijaturu.

Quote:
Originally Posted by Motif View Post
Ja mislim da bi za njegove potrebe bio odličan Casio WK-3800. Cijena povoljna, a ima sve ?to je tra?io. Pogledaj malo na netu kakva je to kljavica.
E ljudi evo iskristalisalo se tri predloga pa bih sada postavio konačno odlučujuce pitanje.

1. Yamaha psr450 ~ 410e
2. Rolanda EXR-5S ~ 590e
3. Casio WK-3800 ~ 400e

Da li sve ove klavijature omopgućuju ono ?to meni treba, a to je da ubacim disketu sa nekim aran?manom i ona cepa sama, a ja onako mudro dodajem po neku sola?u i td... i da li je relativno moguće naći te pratnje i ?ta već treba za to?

Po ceni mi je najmilija CASIO (mada sam već imao CASIO pa me vuče i nostalgija) tako da bih nju uzeo ukoliko su sve ove tri sličnih mogućnosti.

Naravno zanima me i povezivanje na komp.. koliko ja vidim sve tri imaju tu mogućnost.

I josh vidim da mnogi ovde pominju neku MIDI konekciju_!_! Za ?ta to uop?te slu?i?

Mislim, nemojte se čuditi ali sam za ovu oblast mnogo neuk pa zato sve pitam...jedino ?to znam je da odsviram po ne?to, a i to nisam radio desetak godina.. a sada ?elim da u terapijske svrhe lečenja stresa počnem ponovo da muziciram u kućnoj varijanti.