View Single Post
Old 05-03-2008, 08:01 PM   #54
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: bad copy u VIP VB

Evo ja da kazem na sta sam mislio pre nego izbije novi beef - pod komercijalizacijom generalno smatram radom za DRUGE izvodjace koji te PLACAJU za tvoje STVARANJE HITOVA. Suprotno od toga je rad samo ZA SEBE i uglavnom ZA DZABA bili to hitovi ili ne, kao sto je slucaj sa dragim nam Miljenovicem. To ne znaci da ce sutra znamenita sprska turbofolk pevacica, cije ime sam odavno odlucio da ne izgovaram, moci da dodje kod viklera i da ga dobije za neke pare. Niti sam ubedjen da je njegovo misljenje o liku, delu, ili bar sisama Ane Stanic toliko nisko da mu je mrsko bilo da uradi svoj posao i lepo ga naplati.
Znaci, the "dark" komercijalizacija bi bila to nasilno kupovanje necijeg rada, a sto se manje-vise nigde ne desava. Svako zna svoju cenu i sta hoce i sa kim da radi. Meni je samo drago sto je decko odlucio da ne radi SAMO za sebe i svoje drugare za DZABE, jer zasluzuje i novcanu satisfakciju za svoj talenat.

btw, evo u VB ga Zorica proziva da je isfoliran, to je upravo logicno. Ne konta da on nju nervira upravo zato sto je spontan, dok se svi drugi pokusavaju praviti pred kamerama da su nesto 5to.
Arthur is offline   Reply With Quote