Quote:
Originally Posted by Arthur
BS tiraze sam cuo od lika koji radi sa njima na albumima, a sad trenutno radi sa mnom, i prica nije imala karakter kurcenja nego podsmeha oficijelnim listama prodaje. Ja licno ne garantujem da su cifre 100% tacne, za to ces morati da pitas BSovce licno. Za Bad Copy sam vise pomenuo u smislu njihove "underground" popularnosti, jer im niko ne pusta reklamu na TV-u u pauzi dnevnika ili sportskih dogadjaja i nemaju bilborde za razliku, od recimo VanGogha, koji je zadnji album uz svu pompu prodao za jedva preko 5k primeraka.
|
True...
Quote:
Originally Posted by Balti
Ja bih rekao ovo je planeta Zemlja i za sada je tako, a nisam siguran da tako uvijek nije i bilo! Sasvim je jedna stvar biti talenat, a sasvim je druga stvar umjeti ili moći to iznijeti tako da se ti i to što ti radiš svidi ljudima...ž
|
True...
Quote:
Originally Posted by Jan
Oces da kazes da je prepisivanje samo u hiphop muzici u Srbiji ili sta?Ne kapiram?Ja bas mislim da je u drugim zanrovima jos vece prepisivanje
|
Prepisivanja ima svuda, jedan deo se pozajmljuje, pa se na njega nadogradi, u koliko se prepise sve, nema govora o talentu, ako se prepise osnova i odradi nesto bolje, onda govorimo o talentu o kome je Arthur pricao, a ako se postavi i osnova originalna onda imamo ono na sta je Everlast ciljao... Ili sam ja nesto pogresno shvatio?