Quote:
Originally Posted by Shot
Hvala ljudi!
Nema blagog pojma koliko je to prodanih primjeraka! Uopce nemam nikakve izvjestaje od prodaje jer nije proslo niti mjesec dana otkako je izasao cd. A i kad ce ti izvjestaji postojati u izdavackoj kuci, necu ih pogledati. Ne zelim to znati.
Nina Badric ima nekoliko producenata s kojima radi. Ove sve rasviranije stvari rjesavaju duo Alan Bjelinski - Ante Gelo. Oni sjajno rade taj posao. Vjerovatno su najjaci trenutno. A "digitalne" stvari odradjuju Baby Dooks ili Dash. Znam da je prvi singl s albuma "Imati pa nemati" radio Dash. To su ljudi koji inace rade sa stvarno najjacim imenima s USA hiphop/r&b scene. Disk je miksao Miro Vidovic u svom Morris Studiju (najjaci studio trenutno po produkciji, ako ne i po opremi u HR) - SSL4000G, PT HD, shitload outboarda...
|
Hvala na odgovoru !
Sto se tice Nine Badric , dopao mi se aranzman balade " Da se opet tebi vratim " ..... jak uticaj Vlade Dzihana
Cuo sam da je Baby Dooks radio i sa Jay Z i ostalim .... samo mi nije jasno sta rade , i zasto onda rade i dalje u Hr , zasto ne zapale tamo gde je biznis ????
Baby Dooks je radio i za srpske pevace , znam ih vec nekoliko .... ( Knez , Ana stanic ... )
u svakom slucaju .... dva mesta ste ispred Nine
Pozdrav