View Single Post
Old 05-03-2008, 06:23 PM   #6
Max
Pro Member

Default Re: Shot cetvrti na HRT top 40

Quote:
Originally Posted by Shot View Post
Hvala ljudi!

Nema blagog pojma koliko je to prodanih primjeraka! Uopce nemam nikakve izvjestaje od prodaje jer nije proslo niti mjesec dana otkako je izasao cd. A i kad ce ti izvjestaji postojati u izdavackoj kuci, necu ih pogledati. Ne zelim to znati.

Nina Badric ima nekoliko producenata s kojima radi. Ove sve rasviranije stvari rjesavaju duo Alan Bjelinski - Ante Gelo. Oni sjajno rade taj posao. Vjerovatno su najjaci trenutno. A "digitalne" stvari odradjuju Baby Dooks ili Dash. Znam da je prvi singl s albuma "Imati pa nemati" radio Dash. To su ljudi koji inace rade sa stvarno najjacim imenima s USA hiphop/r&b scene. Disk je miksao Miro Vidovic u svom Morris Studiju (najjaci studio trenutno po produkciji, ako ne i po opremi u HR) - SSL4000G, PT HD, shitload outboarda...
Hvala na odgovoru !

Sto se tice Nine Badric , dopao mi se aranzman balade " Da se opet tebi vratim " ..... jak uticaj Vlade Dzihana

Cuo sam da je Baby Dooks radio i sa Jay Z i ostalim .... samo mi nije jasno sta rade , i zasto onda rade i dalje u Hr , zasto ne zapale tamo gde je biznis ????

Baby Dooks je radio i za srpske pevace , znam ih vec nekoliko .... ( Knez , Ana stanic ... )

u svakom slucaju .... dva mesta ste ispred Nine

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote