View Single Post
Old 05-03-2008, 05:03 PM   #3
ArhiteK
Junior Member

ArhiteK's Avatar

Default Re: Arhitek - Indignations (pres. Dark Angel) - prva produkcija

Hvala ti mnogo na ovako iscrpnom komentaru, stvarno mi je pomogao da primetim neke sitnice.

Sto se tice previse ponavljanja Doggy momenta, slazem se sa tobom. Uz to odmah ide i dramatika razvoja. Mozda da sacekam sa prvom pojavom glasa jos malo, da atmosferici koje si spominjao iz dubina reverba najave glas, tako da prva pojava glasa bude malo razjasnjenje? Moracu da se poigram malo sa tim...

Cela stvar je uradjena iskljucivo uz pomoc AU pluginova u Live 7ici (NI FM8, MicroTonic, String Studio, plus simpler i efekti iz Live-a). Znaci nista od harvera nije ukljuceno u pricu.

Bass i beat mi i dalje ne cuce onako kako sam ih zamislio, tako da se slazem sa tvojom primedbom. Bilo bi dobro da je malo explozivniji i precizniji zvuk dole. Kontam da bi tome malo pomogao neki hardver, no za sada toga josh mena. Planiram nabavku machinedruma koji bi mogao da pomogne.
Ako neko ima savet za neki dobar put do socnog beata, znacice mi puno. Trenutno se igram sa RMIV, i imam utisak da moze da ponese pricu sa svojim beat synthom.

Analogne perkusije su prozivod MicroTonica. Obozavam taj soft drum synth. ultra jednostavan, a vrlo produktivan, plus ima prilicno ziv zvuk, analogan, mada se ljudi iz nekih labela zale da im u poslednje vreme dolazi reka stvari napravljenih iskljucivo od preseta iz ovog plugina. No, ako se upustis u sound design, otvara veliki prostor za igru...

Last edited by ArhiteK; 05-03-2008 at 05:49 PM.
ArhiteK is offline   Reply With Quote