View Single Post
Old 05-03-2008, 04:22 PM   #2
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Arhitek - Indignations (pres. Dark Angel) - prva produkcija

poslusao sam egg squirt. svidja mi se. zanimljivo zvuci taj minimalizam. sound dizajn element je takodjer jako dobar, odradjen minuciozno. pogotovo ona polifona arpeggio linija koja se pojavljuje prema kraju - hebeni sound. dubby delays lievo desno, isto super.

sto se produkcije tice, ja bi osnovni beat, ovo sto je u centru i tuce, malo procesirao kroz nesto analogno, sa trafoima, da malo saturira, malo "udalji", da postane tek toliko mekse muzikalnije. nekad smo to zvali da malo vise zvuci "ko s ploce".tkdj, u kontekstu ovog tracka, noga mi je malo previse teska. starinska. volio bih da je malo originalniji sound. vise punchy, a manje tog booom.

sto se mjuze tice, s tim da nemam pojma jel to igra za taj stil ili ne, ali eto samo ideja.. sve mi je pet, samo bih na nekim mejstima , taman kad ritmicni elementi, efekti i taj glas odrade "dovoljno", uletio s nekim sint padom, ili procesirani zbor iili neki vocoder, ali u dalekoj pozadini , veliki reverb, highpass filter, tamo negdje daleko.. par malo zastrasujucih harmi .. da da odmak od sveg ovog , i ucini ga opet zanimljivim kad krene da lupa izpocetka. i smanjio bi broj ponavljanja "doggy.." daklem svi su mi elementi dobri, ali sam razvoj pjesme kroz tih 8 minuta, bi mogao imati vise drame, jos toga sot se mjenja. mozda..

btw nebi bilo lose da napisete s cim ste radili... ima li tu neki machine drum i sl.. bas su mi zanimljivi ovi "analog" perkusivni soundovi..

polsusat cu i drugu cim stignem

clusterchord is offline   Reply With Quote