poslusao sam egg squirt. svidja mi se. zanimljivo zvuci taj minimalizam. sound dizajn element je takodjer jako dobar, odradjen minuciozno. pogotovo ona polifona arpeggio linija koja se pojavljuje prema kraju - hebeni sound. dubby delays lievo desno, isto super.
sto se produkcije tice, ja bi osnovni beat, ovo sto je u centru i tuce, malo procesirao kroz nesto analogno, sa trafoima, da malo saturira, malo "udalji", da postane tek toliko mekse muzikalnije. nekad smo to zvali da malo vise zvuci "ko s ploce".tkdj, u kontekstu ovog tracka, noga mi je malo previse teska. starinska. volio bih da je malo originalniji sound. vise punchy, a manje tog booom.
sto se mjuze tice, s tim da nemam pojma jel to igra za taj stil ili ne, ali eto samo ideja.. sve mi je pet, samo bih na nekim mejstima , taman kad ritmicni elementi, efekti i taj glas odrade "dovoljno", uletio s nekim sint padom, ili procesirani zbor iili neki vocoder, ali u dalekoj pozadini , veliki reverb, highpass filter, tamo negdje daleko.. par malo zastrasujucih harmi .. da da odmak od sveg ovog , i ucini ga opet zanimljivim kad krene da lupa izpocetka. i smanjio bi broj ponavljanja "doggy.." daklem svi su mi elementi dobri, ali sam razvoj pjesme kroz tih 8 minuta, bi mogao imati vise drame, jos toga sot se mjenja. mozda..
btw nebi bilo lose da napisete s cim ste radili... ima li tu neki machine drum i sl.. bas su mi zanimljivi ovi "analog" perkusivni soundovi..
polsusat cu i drugu cim stignem