View Single Post
Old 04-03-2008, 04:40 PM   #8
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Quested S8 ili Adam p11a?

hmm.. moguce da sam se zeznuo.. al hiljadu i po eura je kinta koju mogu da nabavim... s8 sam chuo da moze da se nabave za ove pare.. poslushacu oba para pa cu videti...

inache, sada imam tapco s8.. i iskreno, imali su mi (onomad) lepshi zvuk od mackie hr824.. mada to sam uzimao pre jedno 4 godine u sky-u, pa nemam pojma..

shto se tiche muzike, nije samo hip hop.. evo, sad mi ulece neki HC bend i treba da im odradim album (pa bih da im odradim kao chovek, sa dobrim monitorima), uskoro radim jedan i dnb/punk (necete verovati) album.. i josh jedan bend bi da mi uleti u studio ("domaci pop" - vlado georgijev/cetkovic fazon), a ne mogu da prihvatim rad ako nemam na chemu da im smixam pesme da budu bar slichnog kvaliteta kao shto su im stare (za koje su pucali po 2k eura po pesmi)..

shto se tiche velikih zvuchnika.. nemam pojma.. ne bih se igrao sa time, jer sam se navikao na zvuk 8" drajvera.. i to mi (po pitanju basa) vrlo dobro radi posao.. poshto, nit odvrnem do maximuma (ne volim da se osecam kao da sam u klubu) , nit mi smeta preterano taj pad na 40hz.. navikne se choek..

shto se pasivnih monitora tiche... hmm.. nemam pojma.. nisam poklonik istih.. imam svoj neki trip ( i po tom tripu, to ne bi trebalo tako da se radi) .. tako da nemam ni iskustva ni sa pojachalima ni sa pasivnim monitorima..

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote