p11a zvuce dobro. Mozda i previse dobro..
Nemam pojma ljudi, primjecujete li vi da sve ove relativno 'nove' kutije zvuce isuvise 'dobro'?
Daaaleko od toga da su ovo losi zvucnici na kojima se ne moze (ne treba) raditi, naprotiv. Umalo ih i sam kupih.. Ali hocu reci da na njima (i ne samo njima) lose stvari zvuce manje dobro (ne obavezno lose) - dobre stvari zvuce vise dobro, za razliku od tehnologije 'papirnih' membrana, recimo 'starih' ns10tki koje zvuce brutalno strogo, ali i brze umaraju uvo (bar meni)...
Mada opet, treba period privikavanja na bilo koje zvucnike naravno! Mozda i ja sam pravim gresku jer sa p11 nisam proveo dane, vec sate, tj par sati.
Quested nisam nikad cuo, a bogami se ni sreo sa njima osim na slici
@Heatman
Kapiram da ti ipak najvise radis hiphop 'related' sound... A on ipak u mnogome zavisi od low end-a kojeg je ipak tesko u potpunosti kontrolisati sa 6-7-8 inch driverima, tako da bih na tvom mjestu razmislio i o nekim vecim monitorima uz tvoje koje vec imas i poznajes. (mada ne znam na cemu trenutno radis)...
Evo padaju mi na pamet JBL 4412a, nisu 'nesto narocito' skupe... 12inch kutije koje fino 'simuliraju' zvuk kluba i low-end im dobro radi. Dakle uopste nisam neki fan jbl zvuka i bio sam skeptican za te kutije ranije nego sam ih cuo.. A i tvoja soba od cca 40m2 bi trebala biti zadovoljavajuce zapremine za njih. Poslusaj ih ako mozes..