Quote:
Originally Posted by LACKY
Pa o cemu i pricam! Sta mislis, kako ce neko u ovoj drzavi da zastiti americku intelektualnu svojinu ako nije ustanju svoju.
I dali treba da prvo zastitimo svoju pa onda tudju svojinu?
To sto tebe muci. Sto danasnji klinci(a bogami i ljudi iz posla) koriste piratski softver, nema veze sa tvojim primerom.
Ti si stedeo i kupio gitaru koju mozes i danas da prodas(a mozda danas vredi i vise), a klinac piratski Cubase nemoze.
Zasto mislis da je on u prednosti u odnosu na tebe? Pa i tebi je to dostupno.
Muci te?, sto je sve dostupno i onima bez para, pa to je zdrava konkurencija.
|

Cemu takav ton?
Nista mene sine ne muci,ja hvala Bogu, veoma dobro zivim od svog posla(pu,pu,da ne ureknem) i puno ga imam...i tako vec zadnjih petnaestak godina.
U stvari lazem.Muci me manjak slobodnog vremena zbog toga sto uvek radim po tri posla paralelno,a hteo bih malo vise vremena da provodim i sa porodicom i prejateljima.
Ali ko zna kako je to,zna i da se posao juri dok ga ima,a ne kad ga nema,i zato picim i ne zalim se...
Klinci sa besplatnim softverima nisu moj problem,dao im Bog puno posla i para,pa ce moci da kupe i legalne.
Konkurencija? Ne bi valjalo da je nema,onda se ne bi znalo sta je dobro,a sta je lose,ko ume a ko ne ume.
Ocigledno je da nisi pazljivo procitao sta sam napisao,jer da jesi, video bi da sam bio krajnje dobronameran i nikoga nisam prozivao ili zamerao mu sto nema za ono za sta nema da plati.
A vidim da je tvoje pitanje nazalost onako iznebuha i nicim provocirano, prilicno prozivacko i svadjalacki nastrojeno,pa kad ti pitas mene,da pitam i ja tebe:
Da li tebe mozda nesto muci?