Quote:
Originally Posted by Arthur
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
|
Jes... Ruku na srce, stvarno je preterano sa ciframa, modelima i ostalim tehnickim stvarcicama kao sto su DaBear i jos neko vec rekli... Pa da je sve u matematici ne bi se Idekius ljutio sto se na VETS-u daju osnovi matematike...

Salu na stranu, mislim da se dobar deo foruma sveo na tehniku i poneku interesantnu informaciju i polemiku, kao da se nema volje za necim boljim. Dodjem, pitam, odgovorim nekom, nasmejem se, odem... I tako u krug... Malo je bzvz sto nema tema vezanih za neke stvari umetnicke prirode, jer tu ne postoje obrasci (ili bar ne konacni), pa se o tome moze dosta pricati i razmeniti koja dobra sa svakim, bilo kojim poslom da se taj bavi (tekstopisac, aranzer, producent...), a i sa onima koji nemaju profesionalnog iskustva, a imaju smisla za te stvari... Malo se preteralo sa smesnim kritikama, a isto tako i sa onim "ajde da vidimo sta si ti uradio" koje je nastalo kao suprotna stvar prvom... Krivo mi je bilo kad su neke takve teme u sekciji koju je Anita otvorila bile na kraju pretvorene u sprdnju i detinjariju... Nije sve u tome.
Quote:
Originally Posted by Off
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....
|
Eh sad, ne preterujmo! Pa nisu svi producenti i konfjukter-manijaci i elektricari. Koliko ima zena tekstopisaca, kompozitora, izvodjaca koje su jako dobre u svom poslu, ili ce biti? Ja sam prvi ZA da se forum malo prosiri na tu stranu, ali koliko vidim nista od toga...