View Single Post
Old 02-03-2008, 12:17 AM   #36
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Gdje je nestala Anita?

Quote:
Originally Posted by Arthur
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
Jes... Ruku na srce, stvarno je preterano sa ciframa, modelima i ostalim tehnickim stvarcicama kao sto su DaBear i jos neko vec rekli... Pa da je sve u matematici ne bi se Idekius ljutio sto se na VETS-u daju osnovi matematike... Salu na stranu, mislim da se dobar deo foruma sveo na tehniku i poneku interesantnu informaciju i polemiku, kao da se nema volje za necim boljim. Dodjem, pitam, odgovorim nekom, nasmejem se, odem... I tako u krug... Malo je bzvz sto nema tema vezanih za neke stvari umetnicke prirode, jer tu ne postoje obrasci (ili bar ne konacni), pa se o tome moze dosta pricati i razmeniti koja dobra sa svakim, bilo kojim poslom da se taj bavi (tekstopisac, aranzer, producent...), a i sa onima koji nemaju profesionalnog iskustva, a imaju smisla za te stvari... Malo se preteralo sa smesnim kritikama, a isto tako i sa onim "ajde da vidimo sta si ti uradio" koje je nastalo kao suprotna stvar prvom... Krivo mi je bilo kad su neke takve teme u sekciji koju je Anita otvorila bile na kraju pretvorene u sprdnju i detinjariju... Nije sve u tome.

Quote:
Originally Posted by Off
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....
Eh sad, ne preterujmo! Pa nisu svi producenti i konfjukter-manijaci i elektricari. Koliko ima zena tekstopisaca, kompozitora, izvodjaca koje su jako dobre u svom poslu, ili ce biti? Ja sam prvi ZA da se forum malo prosiri na tu stranu, ali koliko vidim nista od toga...