Re: Mali oglasi?
Evo da kaze i bata Koren koju rec!!
Draga deco meni je uvek bilo zanimljivo da citam te oglascice...iako nikad nista nisam kupio mada je bilo iskusenja, i niti sam ikad davao oglas!!
Ipak ovaj forum je upravo zbog slobode bio fenomenalan....
Na primer na forumu sveta kompjutera sam odmah osetio negostoljubivost od nekih moderatora i clanova...
Jednom sam pitao gde su mi i zasto premestili temu, koja je bila na pravom mestu....ne samo da nisam dobio odgovor vec su mi iz odeljka predlozi i sugestije i pitanja....prosto obrisali temu sa tim pitanjem....bez reci obrazlozenja....
Zatim samjednom odgovorio na poruku smajlijem i obrisali su mi post uz obrazlosenja da se tako ne komunicira...
Osetio sam izuzetnu neslobodu i bilo mi je tuzno na tako hladnom forumu....
Nisu me oterali ....ali sam tada pomislio idem ja na moj Rumski da budem slobodan covek...
tako da ovde vlada jedna sloboda onako bas kako treba i meni bi bilo zao da se taj duh unisti.....i da se svedu stvari na puki profesionalizam...na modele, brojke i parametre....
Oseco bi se covek ko na poslu ...
i da se populacija foruma podeli na moderatore i admine koji imaju moc i ove druge...
Ne kazem da je ovde ikad bilo tako...naprotiv zato i volim ovaj forum....
Nego cistoo da pomenem da se ne stvori takva atmosfera..
Tamo gde su svi ljudi ljudski se i dogovara
Razumem sve korake administratora u vezi oglasa, treba vreme da se te promene uoblice i slegnu.....zavisno kolko prodavci budu strasno prodavali stvari....mere ce biti blaze ili strozije predpostavljam
i sto rece kolega sta sam teo, neznam sta sam teo
vas bata Koren
Last edited by korenjak; 29-02-2008 at 11:42 AM.
|