Re: Mali oglasi?
Mene ovaj novi "zakon" foruma ne dotice,imam preko limita,mogu da pisem oglase.Ali mi je mnogo krivo sto su ljudi (administratori) uopste morali da postavljaju ovakav vid limita,a ne verujem da su to uradili iz dosade,vec IZ JEBENE PREKE POTREBE (U STA SAM SE SAM UVERIO NEKOLIKO PUTA).
Moj je poraz jos veci saznanjem da su do ovoga doveli clanovi foruma,divljanjem po malim oglasima.Neverovatno je da isti ti ljudi onda su prvi koji ce gromoglasno da brane svoju "slobodu" na forumu.Ti su ljudi moje bivse,sadasnje,i buduce kolege,i jako mi je zao da vidim da su potpuno e-nepismeni.
Automobil i vozacka dozvola nisu za svakoga.Kao ni internet i forum.Nazalost,i jedno i drugo i trece i cetvrto danas moze da ima svako.
Sto se oglasa tice,evo predloga :
Ako je vec stanje kakvo je,i ako ne umemo da se iskontrolisemo,zasto se ne bi napravio neki fazon da se oglasi ostavljaju JEDNOM,i da to traje mesec dana,onda se brisu(pa je moguce napraviti ponovo isti oglas).Naprimer,da to bude kao neki formular u kome stoji sta se prodaje,koja je cena,koje je stanje uredjaja,opis/sta-god-da-neko-zeli-da-napise/slika i TELEFON.Iako ce stidljivi preferirati e-mail poruku,slozicete se da ce ozbiljan kupac nazvati telefonom.Mnogo ce lakse biti ako se napravi podela oglasa po kategorijama,100 oglasa po strani i milina.
Poz.
|