Thread: Mali oglasi?
View Single Post
Old 29-02-2008, 01:37 AM   #7
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Mali oglasi?

Quote:
Originally Posted by CountryClub View Post
Mislim da je kontraproduktivno mesanje moderatora u sastav oglasnog dela ovog sajta , razumeo bih da je ovo oficijelni sajt neke prodavnice muzickih instrumenata pa da direktno ugrozava poslovanje . Bas raznoslikost i dinamika ponude i potraznje cini sajt interesantnim . Ako se ne prodaje kradena roba ili hakovan softver ne vidim razloga za postavljanje bilo kakvog limita .
Moderatorima savetujem da posete i neke inostrane sajtove slicnog tipa i da se uvere da je razlicitost ponude itekako prisutna i u vidu poluispravnih sprava i delova za instrumente ,i opcija menajm ovo za ono itd ...
sa punim postovanjem
Nista licno ali uzeo sam tebe za quote. Ja nevidim kako ovo utice (po tvojoj tvrdnji) na razlicitist ponude. Pa nije niko u pravilniku napisao koja vrsta proizvoda sme a koja nesme da se nudi.
Nije ti jasno sto se mesaju moderatori u oglasni deeo. Oglasi nisu oficijelni deo. Pa po tome ispada da neko moze da prodaje svinje, neko exploziv a neko cijanid za trovanje vodovoda celog grada.
Pa oglasi su upravo napravljeni na forumu da clanovi foruma mogu razmeniti ili prodati neki visak opreme.
Slazem se i sa 7 da je mozda ovo sa 100 postova malo preostro. Ali dopustite moderatorima par dana i sve ce se srediti na najbolji moguci nacin.
Ove mere i jesu postavljene da bi ste uzivali u onome zbog cega dolazite na forum (bar sam ja to tako shvatio), a ne da vas svaki dan bombarduju sa gomilom bumpovanih jednih te istih oglasa.

Last edited by LACKY; 29-02-2008 at 01:40 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote