Quote:
Originally Posted by CountryClub
Mislim da je kontraproduktivno mesanje moderatora u sastav oglasnog dela ovog sajta , razumeo bih da je ovo oficijelni sajt neke prodavnice muzickih instrumenata pa da direktno ugrozava poslovanje . Bas raznoslikost i dinamika ponude i potraznje cini sajt interesantnim . Ako se ne prodaje kradena roba ili hakovan softver ne vidim razloga za postavljanje bilo kakvog limita .
Moderatorima savetujem da posete i neke inostrane sajtove slicnog tipa i da se uvere da je razlicitost ponude itekako prisutna i u vidu poluispravnih sprava i delova za instrumente ,i opcija menajm ovo za ono itd ...
sa punim postovanjem 
|
Nista licno ali uzeo sam tebe za quote. Ja nevidim kako ovo utice (po tvojoj tvrdnji) na razlicitist ponude. Pa nije niko u pravilniku napisao koja vrsta proizvoda sme a koja nesme da se nudi.
Nije ti jasno sto se mesaju moderatori u oglasni deeo. Oglasi nisu oficijelni deo. Pa po tome ispada da neko moze da prodaje svinje, neko exploziv a neko cijanid za trovanje vodovoda celog grada.
Pa oglasi su upravo napravljeni na forumu da clanovi foruma mogu razmeniti ili prodati neki visak opreme.
Slazem se i sa 7 da je mozda ovo sa 100 postova malo preostro. Ali dopustite moderatorima par dana i sve ce se srediti na najbolji moguci nacin.
Ove mere i jesu postavljene da bi ste uzivali u onome zbog cega dolazite na forum (bar sam ja to tako shvatio), a ne da vas svaki dan bombarduju sa gomilom bumpovanih jednih te istih oglasa.