Thread: Mali oglasi?
View Single Post
Old 28-02-2008, 10:49 PM   #8
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Mali oglasi?

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
... ja mislim da vi (mislim na moderatore) nedovoljno koristite svoje pravo na to da neki post ili thread obrisete, upozorite nekog, banujete na dan ili sl.... ukoliko neko nesto uradi kako ne treba, ili se obrise i postavi link ka pravilniku ili se upozori... sta znam...meni je svejedno... ali nekako mi je logicnije da je sve dozvoljeno a da moderatori na svaku zloupotrebu reaguju, nego da se maltene sve zabrani vecini zbog nekolicine koja zloupotrebljava forum...

Pozz
Cim to neko od moderatora uradi, odmah krece "teorija zavere" tipa "ovaj me mrzi" ili " vidi ga sto se ku.ci..."
Mozda nije bas najbolje resenje, ali se njemu ne bi pribegavalo da su clanovi foruma korektni i ne zloupotrebljavaju cinjenicu da ne postoji bolje mesto da se da oglas za neku opremu u regionu!
Sada svi komentarisete odluke admina i moderatora, a niko se ne pita zasto smo uopste dosli do toga da moramo tako da odlucimo.
Kada pozelite nekoga da kritikujete, podjite prvo "od sebe" (figurativno...), pa preispitajte sta ste vi ucinili da to ne bude ili bude ovako kako je.
Smatram da imam prava to da kazem, jer sam jedan od retkih, koji ovde nikada nista nije oglasio (niti kupio preko oglasa).
Mozda ce ova odluka o limitu biti promenjena, ali ce je sa sigurnoscu tvrdim, smeniti drugo resenje, koje ce takodje biti restriktivne prirode u cilju smanjenja zloupotrebe malih oglasa i pretvaranja foruma u necije privatne pijacne tezge ili mesto gde ce da pravi biznis, bez da forum ima ikakve koristi od toga.
Nije mi cilj bio da budem grub i ostar, vec uglavnom informativan uz neizbezan osvrt na okolnosti koje su dovele do ovoga.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote