Quote:
Originally Posted by Braca
to je varijanta bolja u slucaju da kupujes potpuno novu opremu pa onda imas mogucnosti da prakticno to kupis bez PDV (tako sto platis PDV a posle to odbijes).
Ja ti preporucujem da na netu potrazis modele bizis planova, dobro ih proucis i konacno sam sebi napravis to, umesto da placas nekome potpuno bezveze neki imaginarni biznis plan (obicno tako rade, samo prepisuju), osim recimo firmama kao sto je ekonomski institut u Beogradu ili kako se vec zove, koji to jako ozbiljno radi
|
Ovo sa pdv-om mi je jasno.ali ako tako uradim onda ulazim u sistem pdv,sto mislim da je losija varijanta nego biti pausalac ili ne?
Sto se biznis plana tice, nisam siguran kako to da zavrsim na najbolji i najjeftiniji nacin naravno,ako se radi o strucnoj proceni isplativosti projekta, u to sam siguran pa mi ne treba sad naucni rad u vezi toga,nego nesto o osnovnim podacima biznisa sa kojim cu se baviti,cisto da bi se kredit odobrio.Mozes li mi preporuciti neku agenciju koja radi biznis planove i procenu nekretnina?Adresu ili telefon.
Ako ima zainteresovanih za ovu temu mogu da nastavim sa upoznavanjem svih detalja u vezi kredita.
Veliki pozdrav!