Quote:
Originally Posted by analog
Hm.. ne bih ba? sada da se izja?njavam.. kao ?to rekoh učiniću kroz koji dan jer tek sutra mi sti?u stalci pa ću malo da se poigram sa pozicijom. Takođe primećujem da ima osetno manje detalja nego tvoj picolino1 koji sam slu?ao. E sad ne znam da li je razlika u D/A konverziji između RME HDSP i EMU1212m učinila svoje ili soba ili ne?to treće.. Ja sam ih jo? pre ugradnje povezao sa radiom i pu?tao ih 7/24h na tiho. Sada to isto radim za vreme noći, samo sa belim ?umom. Mo?da se nisu jo? ni razradili drajveri pa je to problem.. ne znam..
O da.. i čujem konstantan ?um kroz zvučnike, nezavisan od pojačanja na kartici.. ?um tek kreće nakon učitavanja EMU drajvera/windowsa..
nedostaje mi 'to ne?to', ti neki vrhunski detalji koji su me kupili. Mada ka?em, videćemo ?ta će se desiti kroz mesec dana kada se sve razradi i pozicionira.. A i malo stavi neki azmafon po zidovima tu i tamo..
Pozdrav
|
Ne sekiraj se puno....ja sam bio uveren da mi je jedan driver poluispravan, jer je zvuk bio tako zaguljeno fazno usinut da sam i elektroniku proveravao nekoliko puta......glava mi je pucala posle samo 5-6 min slusanja.
I taman kad sam mislio da nabavim novi driver.......prosvirali su ...ma milina da ih slusas.Sve to zezanje i razradjivanje drivera je u mom slucaju trajalo mesec dana...najmanje.
Budi strpljiv i razradjuj ih najmanje jos 2-3 nedelje.