Thread: chanel one
View Single Post
Old 26-02-2008, 01:16 PM   #23
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: chanel one

Quote:
Originally Posted by File View Post
da u pravu si...malo sam se zaletio...Možda tražim krivu spravu....jer uglavnom snimam žestoke bendove kojima glas nije nešto najbitnije, već je u stvari zadnja karika snimke...tu i tamo neki hip-hop i pop te pokoje akustićne (gitare bongose...) soundtrackove...ali ovo prvo mi je najbitnije...mikrofon za vokal imam se electronic(e sad...ne znam broj) ali mi je zadovoljavajući za moje potrebe...a karta m-audio firewire 1816...imao sam u studiu nekakvo rućno izrađeno mikrofonsko predpojaćalo sa 6 lampi i kroz njega mi je sve zvućalo puno toplije, ali je imalo puno šuma (stara raga)...a meni treba nešto sa ćime bi ubio tu hladnoću digitalije...pa možda ćak i neki najobićniji limiter eq kroz kojeg bi provukao sve na kraju....masteringe radim odmah sam u cubase-u...drito na licu mjesta u master kanalu...pa vjerujem da bi neka externa spravica puno bolje zamjenila wavesov L2, classic gold compresor, akaiev multiband decabuddy(tako nešto) i wavesov eq...a možda sam i u krivu...ali sam se uvjerio da eq od jeftine externe mixete puno toplije i ugodnije radi od bilo kojeg eq plugina kojeg ja imam...pa ono...stvarno nisam pametan...i ne znam odakle da poćnem...još jednom sori zbog hvaljenja...ali svi znate na šta mislim(na ljude koji kupe opremu i misle da će automatski s tim imati i zvuk....sve slićnosti sa stvarnim osobama su slućajne)
we would like to hear some of your drum trackz, why not

p.s. da je ljudski faktor najbitniji, jeste.
Bitch is offline   Reply With Quote