Re: Slike va?ih studio-setup-ova
Pozdrav.
Rackove ću uslikat pa ću ih stavit. Mixer je Soundcraft TS-24 mark 4. Akustika je djelo čovjeka kojeg svi znate ovdje, a ime mu je Roginator(ima tu svega). Prozori mi ne smetaju jer Dynaudio AiR 6 imaju opcije da eliminiraju refleksije od nekih površina. A i nagnuti su na 15 stupnjeva i imaju 2 stakla po 6 mm i ne prave buku i ne vibriraju. Naravno da bi bilo bolje kad tih prozora ne bi bilo ,al uspio sam i ovako nekako to srediti . Namjerno ne želim veliku režiju tako da ne vise u njoj ljudi koji ne trebaju. Tko snima i dvoje ljudi samnom stanu bez problema . a ostali nek vise u relax room-u .... umjesto da smjetaju i gnjave tokom snimanja... Do sad relaxa i druge režije nije bilo . Trenutno mi je komplicirano selit sve u drugu prostoriju. Jednog dana to imam plan napravit. Dimenzije su takve kakve jesu i tu nisam mogao birati jer je to postoječi objekt koji sam tako preuzeo. Sve skupa sa hodnikom i wc-om ima oko 80 m2 i ako će bit potrebe za više mjesta imam prostora za proširit sve još.
Pozdrav!
Last edited by Limeni - Longplay studio; 26-02-2008 at 07:01 AM.
|