auuu....raspravica...pa hvala....U biti, radi se o tome da, od kada sam poćeo sa ozbiljnijim radom(prije 2-3 godine), nisam se u opremi puno ponovio(osim nekih monitora, mikrofona i kartica...?to ne ka?em da je malo, ali), a zvuk sam doveo na puno ozbiljniju razinu...do?ao sam do zakljućka da daljnje napredovanje neće biti moguće(ili će biti jako te?ko, a to mi ne treba) bez kupovine neke externe(za poćetak)spravice. Nemam para, ali bi skupljao za ne?to skuplje(a nadao sam se da je taj spl ne?to skuplje

) zato da dovedem svoj zvuk na jo? veću stepenicu....istina je da nemam iskustva sa opremom i jo? ne znam ?ta je za ?ta, ali zato imam sa samim zvukom i mislim da se previ?e patim sa ovime ?to imam i da bi sa boljom opremom puno lak?e dobio ovo ?to dobijem. Naravno da isto smatram da zvuk radi čovjek, a ne sprava....a u to sam se i uvjerio, jer sa ovom jadom ?to imam mogu da napravim bolji zvuk neko neko tko ima 15 redova i ?ta ti ja znam...i bubanj (stage custom)mi bolje zvući , nego netko ko ima bubanj koji je troduplo skuplji..zvući malo hvalisavo

, ali je istina. Ali zato sam se obratio vama koji znate, jer stvarno nemam para da kupim ne?to, pa da isprobavam...nego odmah da znam...hvala