Thread: chanel one
View Single Post
Old 25-02-2008, 12:47 PM   #20
File
Senior Member

Default Re: chanel one

auuu....raspravica...pa hvala....U biti, radi se o tome da, od kada sam poćeo sa ozbiljnijim radom(prije 2-3 godine), nisam se u opremi puno ponovio(osim nekih monitora, mikrofona i kartica...?to ne ka?em da je malo, ali), a zvuk sam doveo na puno ozbiljniju razinu...do?ao sam do zakljućka da daljnje napredovanje neće biti moguće(ili će biti jako te?ko, a to mi ne treba) bez kupovine neke externe(za poćetak)spravice. Nemam para, ali bi skupljao za ne?to skuplje(a nadao sam se da je taj spl ne?to skuplje ) zato da dovedem svoj zvuk na jo? veću stepenicu....istina je da nemam iskustva sa opremom i jo? ne znam ?ta je za ?ta, ali zato imam sa samim zvukom i mislim da se previ?e patim sa ovime ?to imam i da bi sa boljom opremom puno lak?e dobio ovo ?to dobijem. Naravno da isto smatram da zvuk radi čovjek, a ne sprava....a u to sam se i uvjerio, jer sa ovom jadom ?to imam mogu da napravim bolji zvuk neko neko tko ima 15 redova i ?ta ti ja znam...i bubanj (stage custom)mi bolje zvući , nego netko ko ima bubanj koji je troduplo skuplji..zvući malo hvalisavo, ali je istina. Ali zato sam se obratio vama koji znate, jer stvarno nemam para da kupim ne?to, pa da isprobavam...nego odmah da znam...hvala
File is offline   Reply With Quote