View Single Post
Old 25-02-2008, 11:54 AM   #98
master29
Banned

Default Re: Folk(Narodna)muzika

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Jel? si ti cuo nesto od njenih radova? Ja jesam, pa ne pricam bez osnova...

Potvrda mog zakljucka da si ti vrhunski bezobrazan...

Protumacio sam onako kako pises... a nemas bas neku osnovu za tako nesto. Zamisli... ljudi koje cenim u muzici i koji su zaista uradili nesto, a to nesto nije kitcherica, malo su skromniji od tebe. Ali... svi znamo ko ima potrebu da se kutrchi, a ko ne... nista novo...

Oooo veliki moj masteru... izvinjavam ti se u svoje ime, u ime svih svojih prijatelja koji ovde ne razumese tvoju velichinu... odaj nam svoje tajne, da ti barem malo pridjemo... Ohhhh... kako smo izgubili vreme u zivotu sto jos 80-ih ne primetismo koje genijalac nad genijalcima, um nad movima...

Jel? si sad malo srecniji?

Opet te molim da se malo saberes i prekines da lupetas, krajnje je vreme...
Niko ti ne brani da normalno ucestvujes u diskusijama... ali se malo spusti na zemlju i pricaj normalno, kao covek!!!
Crveni tepih za Lepu Brenu i Ljubu Alicica svakako neces dobiti.

Izvinjavam ti se, a sad odoh da radim. Kad zavrsim posao koji mi se nagomilao, mogu opet da ti posvetim malo vremena i divim se tvojoj velicini.
Sta da ti kazem na sve ovo?non stop te upucujem da brena i ljuba nisu moja sabrana dela.Deff se nekapiramo ali popustam eto pobedili ste.Brisem svoje topice zarad mira na forumu.Kad budes dolazio u Bg stoji poziv da popijemo pivo.
master29 is offline   Reply With Quote