Re: Pokazi svoju konfiguraciju
sorry,ja sam se zaj...ao,sve vreme mislim na plocu GA-p35-s3g
da,ova tvoja je nekih 100-tinak e.i UBITACNA je!kombo varijanta,podrzava i DDR3,FSB do 1600!rodjena je za overklok,3 klase je bolja od ASUS p5k ploce koja je istog cenovnog ranga,imao sam priliku da je testiram pre par dana kod drugara sa"starim" E6750 procesorom i kingston HyperX DDR2memorijama na 1000 MHz,necu da ti nista pricam,videces i sam.radila je bolje nego ASUS p5k sa Q6600 procesorom!mada se ne bi zeznuo i da si uzeo ovu prvu navedenu,imao bi na skoro istom chipsetu jos 2 pci slota vise.
zurba,zurba.....no,nema veze,u svakom slucaju,potpisujem da gigabyte radi trenutno najbolje ploce(kad se uzme u obzir cena/kvalitet).vrede svaku paru.nisi se zeznuo.samo pametno iskoristi taj easy tune program uz nju,i poizbacuj visak ventilatora iz kucista,pa ces videti razliku.meni ionako 3 venta zavrsavaju sav posao u mnogo skromnijem kucistu od tvog.pri tom noctua NFS12800 mi 'ladi napajanje sa svojih max800 rpm,frontalno mi jos jedna Noctua ubacuje vazduh i ujedno hladi HDD,a cpu vent (ThemalTake Hyper TX)mi se uopste ne okrece sve dok cpu temp. ne dosegne 35 stepeni, onda lagano krece sa radom i na full loadu mi ide na 1100-1250 rpm,dok je cpu temperatura tad na oko 46 stepeni(inace athlon 5000+B.E.je u pitanju,malko je hladniji cpu).a za svaki slucaj sam mu stavio krajnji parametar od 100% brzine na nekih 55 stepeni,koje jos do sad nije dosegao,a davao sam mu muski gas!to se sve lepo i lako podesi u easy tune-u jednom i nikad vise nemas potrebe da ista cackas
pozdrav i izvini za dezinformaciju(zapravo previd)u vezi maticne
dobar ti je izbor ploce
Last edited by milanCHE; 25-02-2008 at 01:11 AM.
|