View Single Post
Old 24-02-2008, 10:58 PM   #88
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Folk(Narodna)muzika

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Oggy stvarno nemogu da se setim,to je bilo s'pocetka mog uclanjenja znam da sam se stvarno nasao u cudu.Mislim da je neki od Anitinih threadova ali nisam sto posto siguran pa necu da gresim dusu.
Pa Anita i poznaje to o cemu pise...

Ovde si, koliko vidim, jedino ti taj koji vozi tripove i ima problem sa prepotencijom.

Popricaj sa ljudima, vidi ko su i sta su, sta rade, sa kim rade, kako rade, pa onda donosi zakljucke.

Tvoji postovi deluju smesno i ako je nesto pozitivno, onda je to sto nas dobro zabavljas.

Tvoju pricu tumacim ovako:
"Ja sam radilo Lepu Brenu, ko ste vi shugavi misevi kojima mama i tata kupuju opremu i zivite od ne znam ni ja cega... vi vredjate nas narodnjake, (mada ih niko ne vredja) ,ajmo narodnjaci u rat za slobodu! Mi narodjaci smo profesionalci, a vi kasnite... narodnjaci su danasnja popularna muzika... bla, bla, truc..."....

Alo!!! Ajd? ukoci, pa malo u rikverc.

Prvo! Otkud ti znas ko i sta radi? To sto mnogi ljudi nisu razmetljivci pa da o tome trube na sav glas, to ne znaci da kradu Bogu dane i ne rade nista.
I mene i mnoge druge zabole kita za Nice Brenu zajedno sa filmom "Hajde da se volimo" !
Cenim svaki rad pa i tvoj, ali ne ocekuj da ces impresionirati nekoga takvim pricama. Na nekom decijem forumu, mozda bi i mogao.

Narodnjake niko ne vredja, te ljude najcesce dozivljavamo kao svoje kolege , cesto i prijatelje i ne postoji ama bas nikakav problem, kako god ti to hteo da predstavis.

Sto se tice profesionalnosti... Otkud ti znas da ja kasnim? Ja, ili neko drugi. Jesi li radio nekada nesto sa nekim od nas? Ne bih rekao... Zakljucke donosis na osnovu svojih predrasuda i ti si taj koji je netrpeljiv, a ne mi.
Meni si na prvi pogled stvarno bas antipatican covek i iskreno, tekve za kakvog se prikazujes, ne zelim ni da vidim, a kamo li nesto vise... pa ti i dalje udri svoje profi priche.

Ko si ti da kvalifikujes sta je danas "popularna muzika"? Odakle ti ideja da tako nesto radis? Ako ti vec pada na pamet tako nesto, pre nego sto opet izvalis takvu glupost, ukljuci TV! Nadam se da ti daljinski nije fixirani model... za BN televiziju. Posto postoje i druge televizije... i B92, i Fox i RTS, a, neces verovati, cak i marginalni MTV i VH1. Malo se informisi, ali pre toga smanji malo hvalospeve o sebi i nipodastavanje svega ostalog.

Last edited by idekius; 24-02-2008 at 11:14 PM.
idekius is offline   Reply With Quote